Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν με το τέλος του χρόνου. Ρυθμίστε…

ΚΡΙΟΣ: Εκτιμήστε στον σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε υπό πίεση. Προωθήστε προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε ό,τι πραγματικά αξίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σάς αγαπούν πραγματικά. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας, που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση. Οταν πεισμώνετε είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας. Προσέξτε τα οικονομικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν με το τέλος του χρόνου. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας, για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε βόλτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υιοθετήσετε σνομπ ύφος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε.

ΛΕΩΝ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Εχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Τελειώστε με όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής. Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους, μπορείτε να πάτε ψηλά. Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου θα καθυστερήσει την εξέλιξή σας. Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας. Εάν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το συζητήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ό,τι σάς δίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην αφήσετε τις ευκαιρίες που έχετε για εξέλιξη. Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα προτού πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δεν γνωρίζετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πλέον θα δείτε καθαρά εκείνα που είναι για καλό σας και εκείνα που πρέπει να αποφύγετε. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα. Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις, αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε γνωστή την επιθυμία σας για υγιή σχέση. Εξάλλου, όπως φαίνεται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα. Προσέξτε μόνο να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική σας ζωή, καθώς πλέον έπαψαν να σας γεμίζουν και να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις και οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη συναισθηματική σχέση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...