Προβλέψεις για 16/5

ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε πολύ όμορφα μέσα σας, γεμάτοι κέφι και ζωντάνια. Αποφασίζετε να περάσετε τη μέρα οικογενειακά, αλλά θα δεχτείτε και επισκέψεις από πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε ιδιαίτερα. Θα περάσετε πολύ όμορφα και η προσοχή θα είναι στραμμένη με θετικό τρόπο πάνω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άστρα σήμερα σας ευνοούν σε θέματα κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Μην αφήνετε πιθανές συμφωνίες και καινούργιες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες, γιατί το βέβαιο είναι ότι θα προκύψουν ευκαιρίες προς όφελός σας, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δώσετε στην προσωπική σας σχέση, καθώς ο σύντροφός σας έχει έντονη κριτική διάθεση απέναντί σας. Σίγουρα το να παραδεχτείτε τα λάθη σας θα βοηθούσε πολύ την κατάσταση. Δείχνοντας κατανόηση και διαλλακτικότητα θα βοηθήσετε τον δεσμό σας να εξελιχθεί περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα δεν επαναπαύεστε στην επιφάνεια των γεγονότων. Αναλύετε τα πάντα εις βάθος και ανακαλύπτετε αλήθειες άγνωστες στους περισσότερους. Αποφύγετε όμως να μεγαλοποιείτε τα πράγματα, καθώς είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Στα αισθηματικά σας θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Οι προκλήσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι πολλές, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα τα οποία σας έχουν σταθεί κατά το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οποιος κι αν είναι ο σκοπός σας και όσο δύσκολα κι αν παρουσιάζονται τα πράγματα, εσείς θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι, καθώς θα απολαύσετε ιδιαίτερη αγάπη και ζεστασιά, ενώ σας περιμένουν και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεστε διασκέδαση και σήμερα μπορείτε να βρείτε αρκετούς τρόπους για να περάσετε καλά. Εξάλλου ασκείτε μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον σας και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Οσοι είστε μόνοι μπορεί να κάνετε μια ιδιαίτερα σημαντική γνωριμία που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονη και ευχάριστη μέρα είναι η σημερινή, καθώς τόσο η οικογένεια όσο και φιλικά σας πρόσωπα θα σας δείξουν την αγάπη και την εκτίμησή τους για εσάς. Μείνετε όμως μακριά από καταχρήσεις και δείξτε την απαιτούμενη σύνεση στην οικονομική διαχείριση, γιατί είστε επιρρεπείς σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τυχερή μέρα, καθώς βλέπετε να υλοποιούνται πράγματα που επιθυμείτε. Καλό θα είναι να δοκιμάσετε τη συμμετοχή σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Οσοι έχετε παιδιά θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε, γιατί το κλίμα γύρω σας είναι έντονα παρασκηνιακό. Μην εμπιστεύεστε κανέναν, γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η επιφυλακτικότητα που σας χαρακτηρίζει είναι η δύναμή σας. Εκτός από τη λογική και η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βασιστείτε στη διαίσθησή σας και προχωρήστε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Από τη στιγμή που δεν ενεργείτε βιαστικά να είστε σίγουροι πως κάνετε τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Η μέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα περάσετε πολύ καλά, υπολογίστε όμως προσεκτικά τον κόπο και τα έξοδα. Φανείτε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε συμφωνίες που είναι δεσμευτικές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ