Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να…

Θα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που θα κρατήσετε και όλα εκείνα από τα οποία θα απαλλαγείτε. Δεν αποκλείεται η έναρξη μιας νέας δημιουργικής δραστηριότητας. Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας. Η τύχη σάς βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα. Να θυμάστε ότι οι επιλογές σας πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όχι σύμφωνα με αυτό που αρέσει στους άλλους. Στις 19 με τον Ερμή να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, η διάθεση να δείξετε τα νύχια σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη και αφού το πλανητικό σκηνικό δεν καταφέρνει να σας πτοήσει, η σιγουριά σας θα παραμείνει ανεπηρέαστη μέχρι το τέλος. Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας από κανένα για να απολαύσετε τις πολύτιμες χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες που ενδεχομένως έχετε στο μυαλό σας. Οι πληγές που έχετε δεν έχουν ακόμη επουλωθεί όπως πρέπει και ο φόβος μην πληγωθείτε ξανά σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα του περιβάλλοντος και τα οποία δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς. Πρέπει όπως και νάχει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε το γρηγορότερο απ’ ό,τι σας φθείρει. Ετσι και αλλιώς το σίγουρο είναι ότι δεν σας διαλέγουν. Εσείς και μόνο επιλέγετε και αυτό που ζητάτε είναι έναν σύντροφο που θα σας είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος και θα σας θαυμάζει, αλλά παράλληλα δεν θα σας στερεί την ελευθερία σας.

Από τη
Βιργινία Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δεν θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες. Αν ενεργήσετε σπασμωδικά θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δεν σας οδηγούν πουθενά. Εχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε. Χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα όπλα σας, όπως τη φυσική σας γλυκύτητα και το χαμόγελό σας, δεν θα σας είναι καθόλου δύσκολο να έχετε αρκετές κατακτήσεις. Οι οιωνοί της συναισθηματικής ζωής σας είναι καλύτεροι, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά καθώς θα πάρετε μια πρώτη δόση του έρωτα που θα σας ικανοποιήσει. Αφήστε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας ελεύθερους. Μην κρύβετε το πάθος σας πίσω από αναστολές. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε, θα αρχίσει να αναπτύσσεται σε σχέση, δίνοντας στη ζωή σας κάτι που έλειπε πολύ καιρό από αυτήν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές που θα έχετε από διάφορα άτομα θα σας τονώσουν τη διάθεση, αλλά θα χρειαστεί να έχετε αυτογνωσία και να τονίζετε μόνο τα καλά σημεία του χαρακτήρα σας. Καταπνίξτε το συναίσθημα της ζήλιας για να περάσετε όμορφα και μην είστε καχύποπτοι με τα καινούργια πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή σας. Οι δύσκολες εποχές για εσάς έχουν περάσει και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στην προσωπική ζωή σας είναι ελπιδοφόρο. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να περάσετε μια όμορφη και ήσυχη μέρα, αν φροντίστε να συμμεριστείτε τα προβλήματα του συντρόφου σας και να προσαρμοστείτε σε αυτά. Βασική προϋπόθεση, να παραμείνετε ρομαντικοί και η συμπεριφορά σας να μην είναι απότομη, αλλά να παίζει τον ρόλο του ρυθμιστή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην υπάρξουν διαμάχες στη σχέση σας, φροντίστε να μην έχετε κάποια άλλη παράλληλη σχέση, διότι η μόνιμη σχέση σας θα κινδυνέψει σοβαρά να κλείσει τον κύκλο της και να φτάσετε στον χωρισμό. Αν δεν είναι αυτό το ζητούμενό σας, συγκρατηθείτε. Είναι καιρός να ωριμάσετε και η ερωτική πορεία σας είναι ο πιο σημαντικός τομέας για να πάρετε τα πρώτα μαθήματα αυτογνωσίας. Αρκεστείτε σε αυτά που μπορεί να σας δώσει ο σύντροφός σας και μείνετε πιστοί δίπλα του, ξεπερνώντας την τάση σας να θέλετε πολλά και πολλούς. Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Οσο και αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει. Δεν είναι κακό να αφήσετε τους άλλους να αγγίξουν την ψυχή σας, αλλά απεναντίας θα είναι χρήσιμο, καθώς έτσι θα αποφύγετε τις απότομες και απροσδόκητες αντιδράσεις σας που ξαφνιάζουν τους γύρω σας, ενώ παράλληλα θα κρατήσετε και ισορροπίες που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούργιες επενδύσεις ακούγοντας τρίτα άτομα.

ΛΕΩΝ: Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας, ώστε να πάρει αποφάσεις αντί για εσάς. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και οικονομικά σχέδιά σας, καθώς θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να τα προωθήσετε όπως εσείς θέλετε. Οπότε κάντε υπομονή και αφήστε τις μέρες να περάσουν για να αποφύγετε παγίδες που προσπαθούν να σας στήσουν κάποιοι επιτήδειοι. Θα εγκλωβιστείτε με προβληματισμούς και διλήμματα που θα σας δυσκολέψουν να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε. Ομως, μπορείτε να ξεφύγετε από σκέψεις που περιέχουν κοντόφθαλμες προοπτικές και να προχωρήσετε συνειδητά και δυναμικά σε αναβαθμίσεις. Ξεπεράστε κρυφές ή φανερές αντιπαλότητες και δημιουργήστε εποικοδομητικές και συμφέρουσες για όλους σχέσεις. Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί και ευέλικτοι, ώστε να οργανώσετε καλύτερα αυτά που πρέπει να γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει τρόπος να υπερασπιστείτε σθεναρά τα δικαιώματά σας αντιμετωπίζοντας δυναμικά εμπόδια και αντιπάλους. Για όλα βέβαια πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, μια και οι εκλείψεις σας έχουν στον στόχο τους, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας και την όλη συμπεριφορά σας. Λόγω της ευαισθησίας σας έχετε αφήσει πάρα πολλά να συσσωρευτούν μέσα στις σχέσεις σας, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να δημιουργούνται μπερδεμένες καταστάσεις. Μπορείτε να διορθώσετε αρκετά, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λογική σας και να επανατοποθετήσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας. Αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει όσο σας παίρνει και μετά τραβήξτε το χαλινάρι. Είναι προτιμότερο για να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας να διατηρήσετε μια μέτρια κατάσταση από το να είστε ή του ύψους ή του βάθους.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ σας και πετύχετε με τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε μια διπλωματική επικοινωνία. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και φροντίστε για ό,τι λέτε να έχετε αποδείξεις και τεκμήρια. Είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία, ανεξάρτητα αν θα το εφαρμόσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις ή στις επαγγελματικές. Οι συγκυρίες που θα επικρατούν γύρω σας δεν εμπεριέχουν τη γαλήνη που χρειάζεται για να έχετε την ικανοποίηση που θέλετε μέσα από τις διάφορες σχέσεις σας. Επί πάρα πολλούς μήνες, πνευματικά, ψυχικά και σωματικά φτάσατε στα όριά σας και όποια αδυναμία είχε ο οργανισμός σας έκανε την εμφάνισή της. Να θυμάστε ότι το πρώτο μέλημά σας πρέπει να είναι η υγεία σας, καθώς το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού και των συνθηκών δεν μπορείτε να χαρείτε τις επιτυχίες που έχετε όπως θα θέλατε. Στη συνέχεια όμως υποχωρεί η μεγάλη ένταση και μπορείτε να προχωρήσετε με άνεση παρακάτω. Ευκαιρίες, συμπτώσεις και νέα σχέδια συνηγορούν για να σας βοηθήσουν. Προκειμένου να ξεπεράσετε το άγχος και τις ανησυχίες των προσωπικών θεμάτων σας, αποφύγετε να καταλήξετε να αγοράζετε μανιωδώς ό,τι βρίσκεται μπροστά σας, διότι αντί να βελτιώσετε την διάθεσή σας, θα σας πιάνει πανικός μόλις συνειδητοποιήσετε ότι βγήκατε εντελώς εκτός προγραμματισμού. Οι παροχές που θα έχετε σε θέματα τύχης θα είναι αρκετά περιορισμένες και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας. Προτάσεις, γνωριμίες και νέες συμφωνίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Ενεργήστε με νηφαλιότητα και περίσκεψη, καθώς η κεκτημένη ταχύτητα θα φέρει εκνευρισμό και αφηρημάδα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμάσατε πολλά σχέδια, προγραμματίσατε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν κάνατε απολύτως τίποτα και σύμφωνα με εσάς, έφταιγαν οι συγκυρίες της τελευταίας στιγμής. Η έντονη επιθυμία σας να κατακτήσετε το κρυφό αντικείμενο του πάθους σας, σε συνδυασμό με το ταλέντο να πλασάρετε την εικόνα σας όπως εσείς θέλετε, σας οδήγησε στο να πείτε πολλά και από πράξεις τίποτα. Αφήστε λοιπόν το πεπρωμένο να δράσει, διότι για άτομα σαν εσάς η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχετε στρατηγικές. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν αποβάλετε την κριτική διάθεση. Με προσεκτικά βήματα δεν θα ανακόψετε την καλή πορεία που σας περιμένει στη συνέχεια. Αποφύγετε προσωρινά τους δύσκολους στόχους και προχωρήστε εκ του ασφαλούς, ώστε να μην ξεφεύγετε από τα όρια της λογικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή τη στιγμή δεν είστε έτοιμοι για περιστασιακές εμπειρίες, οπότε καλή η μεγάλη φαντασία που έχετε, αλλά σκεφτείτε ότι σε κάποιους δεν αρέσει και τόσο η τόλμη. Κάποιες στιγμές θα σας αγγίξουν η απογοήτευση και ο εκνευρισμός εσάς τους δεσμευμένους, αλλά θα είναι παροδικό και δεν θα συναντήσετε προβλήματα στη σχέση σας. Επανορθώστε για ό,τι λάθος προκαλέσατε, φροντίζοντας οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και να βασίζονται στην ψυχραιμία και όχι στον θυμό ή τον φόβο. Κατακτήστε ακόμη περισσότερο την καρδιά του συντρόφου σας ακούγοντάς τον, δίνοντάς του περισσότερη προσοχή και αφήνοντάς τον να δει ότι είστε ακόμη το ίδιο πρόσωπο με αυτό που γνώρισε. Κάντε τον να νιώσει σταθερότητα και να σας ερωτευθεί από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάστε τα οικονομικά σας και τα οφέλη που είχατε από τρίτους και αναρωτηθείτε αν έχετε πετύχει έως τώρα τους στόχους που είχατε βάλει. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε έκτακτα έξοδα εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και υποχρεώσεων, οπότε ξεκινήστε να κλείνετε παλιούς λογαριασμούς που εκκρεμούν προτού σας θυμηθούν. Θα προβληματιστείτε με το τι πρέπει να αλλάξετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά. Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση και χωρίς ευεξίες. Τακτοποιήστε τα συναισθηματικά σας, χωρίς να προβείτε σε άσκοπες υποχωρήσεις ή αισθηματικές εξάρσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, οπότε αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων. Μην είστε υπερβολικά αμετακίνητοι στις επιδιώξεις σας, καθώς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι. Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες. Δραστηριοποιηθείτε σε ένα οικονομικό θέμα που απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας και να είστε προσεκτικοί στα τυπικά κάθε συμφωνίας. Αποφύγετε κάθε είδους ασάφεια σε ό,τι αφορά καθαρά πρακτικά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας καθυστερήσουν. Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφεθείτε στα χέρια των άλλων και σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικούς.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...