Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο Κόκοτας στη Σχοινούσα

Λέγεται ότι ο Ωνάσης έστειλε ελικόπτερο κάποτε για να μεταφέρει τον Σταμάτη Κόκοτα και την ορχήστρα του στον Σκορπιό, προκειμένου να μάθει συρτάκι στην Τζάκι Κένεντι. Οι καιροί άλλαξαν…

Λέγεται ότι ο Ωνάσης έστειλε ελικόπτερο κάποτε για να μεταφέρει τον Σταμάτη Κόκοτα και την ορχήστρα του στον Σκορπιό, προκειμένου να μάθει συρτάκι στην Τζάκι Κένεντι. Οι καιροί άλλαξαν, τέτοιου είδους… σπατάλες δεν δικαιολογούνται και ο τραγουδιστής πήρε το πλοίο της γραμμής για να δώσει το «παρών» σε prive πάρτι σε άλλο νησί!

Το πρωί του Σαββάτου ο Σταμάτης Κόκοτας απαθανατίστηκε στο λιμάνι της Σχοινούσας, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους- είχε μεταβεί για να τραγουδήσει σε πάρτι εφοπλιστή.

Οση ώρα περίμενε το πλοίο στην προκυμαία ο δημοφιλής τραγουδιστής (έγινε γνωστός για τη μοναδική του φωνή και τις εξαιρετικά μακριές φαβορίτες του) ήταν ευδιάθετος, ενώ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να συνομιλήσει με φίλους του αλλά και με ανθρώπους που τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν για να του πιάσουν κουβέντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής, ο οποίος μένει μεγάλο διάστημα του χρόνου στη Σχοινούσα, προσκάλεσε τον Σταμάτη Κόκοτα στην πολυτελή βίλα του, προκειμένου να ερμηνεύσει παλιές επιτυχίες του. Εξάλλου, όπως βεβαιώνουν άνθρωποι από το νησί, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός εφοπλιστής διοργανώνει πριβέ πάρτι, αναθέτοντας σε διάσημο καλλιτέχνη τη διασκέδαση των προσκεκλημένων του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα τελευταία χρόνια κάνει συχνά ιδιωτικές εκδηλώσεις για τον ίδιο και τους φίλους του από την Αθήνα, μακριά όμως από τα φλας και κρατώντας χαμηλό προφίλ, για να μην προκαλεί.

Η Σχοινούσα αποτελεί πόλο έλξης γνωστών ονομάτων του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου, που την επισκέπτονται είτε για διακοπές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα είτε ως προσκεκλημένοι «μεγάλων» οικογενειών, που διαμένουν μόνιμα ή περιοδικά στο νησάκι των Μικρών Κυκλάδων. Ανάμεσα σε όσους έχουν απολαύσει τις ομορφιές της Σχοινούσας είναι και η τραγουδίστρια Αλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Αντώνης Ρέμος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...