Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Λιώνει» η Μύκονος

Εξακολουθεί να «βρέχει» celebrities στη Μύκονο! Ο κορυφαίος φωτογράφος Μάριο Τεστίνο, που έχει «αιχμαλωτίσει» με τον φακό του όλα τα top models, βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στο νησί των ανέμων. Μάλιστα είχε και συνάντηση με ένα από τα ομορφότερα κορίτσια της χώρας μας, τη Δούκισσα Νομικού.

Εξακολουθεί να «βρέχει» celebrities στη Μύκονο! Ο κορυφαίος φωτογράφος Μάριο Τεστίνο, που έχει «αιχμαλωτίσει» με τον φακό του όλα τα top models, βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στο νησί των ανέμων. Μάλιστα είχε και συνάντηση με ένα από τα ομορφότερα κορίτσια της χώρας μας, τη Δούκισσα Νομικού.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η πρώην Σταρ Ελλάς και νυν παρουσιάστρια δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και φωτογραφήθηκε μαζί του για λογαριασμό του Instagram.

Στη Μύκονο κάνει τις διακοπές του και ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Modern Family», Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον. Ο κοκκινομάλλης σταρ έκανε τις βουτιές του, ήπιε τα κοκτέιλ του και διασκέδασε με την παρέα του κάτω από τον καυτό μυκονιάτικο ήλιο.

Στο νησί βρίσκεται και το μοντέλο και σέρφερ από τη Χαβάη Τζέι Αλβαρες μαζί με την αγαπημένη του Αλέξις Ρέιν, επίσης μοντέλο από την Καλιφόρνια, η οποία συνεργάζεται με τον οίκο Calvin Klein.

Σταρ των social media και οι δύο, μετρούν περίπου 2.500.000 followers έκαστος, με αποτέλεσμα να γίνεται ανάρπαστη κάθε ανάρτησή τους στο διαδίκτυο.

Το ζευγάρι έχει καταλύσει σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου με πριβέ πισίνα, ενώ συχνές είναι οι εμφανίσεις τους στις κοσμικές παραλίες του νησιού, όπου κάνουν τις βουτιές τους, διασκεδάζουν ασχολούμενοι με θαλάσσια σπορ και επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις, μαγνητίζοντας τα βλέμματα ανδρών, γυναικών αλλά και τον φακό των paparazzi!

Ζευγάρι ηθοποιών

Στη «βασίλισσα των Κυκλάδων» κάνουν διακοπές και οι Μανόλο Καρντόνα και Βαλέρια Σάντος, ζευγάρι ηθοποιών από την Κολομβία που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στη χώρα τους. Πρωταγωνιστής τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών δράσης, όπως «Το φονικό καρτέλ», ο Μανόλο εμφανίστηκε στην πλαζ μαζί με τη Βαλέρια, η οποία έχει αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου τους.

rf4weqrf34twe45t 1Στην Ψαρού ο designer με το «αλλόκοτο» look!

Συνήθως «αναστατώνει» τον κόσμο της μόδας με τις ιδιαίτερες δημιουργίες και τις εκκεντρικές στιλιστικές παρεμβάσεις του. Τούτη τη φορά ωστόσο έγινε talk of the town στην κοσμοπολίτικη Μύκονο χάρη στο ανδρόγυνο look του. Ο 32χρονος, διεθνούς φήμης Αμερικανός σχεδιαστής Alexander Wang, δημιουργικός διευθυντής του οίκου μόδας Balenciaga, έκανε τις βουτιές του στην Ψαρού, ήπιε σαμπάνια και -όπως πληροφορηθήκαμε- ξεσάλωσε σε πάρτι στο Super Paradise. O Alexander, ο οποίος έχει ρίζες και στην Ταϊβάν, απολαμβάνει τις ανέσεις πολυτελούς resort στη Μύκονο και θα παραμείνει στο νησί μερικές μέρες ακόμη, αφού του αρέσει πολύ και το έχει επισκεφθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...