Ο… πέφτουλας (καζανόβας) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας παρενόχλησε σεξουαλικά συνολικά 66 γυναίκες συναδέλφους του

Ροζ υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν καζανόβα στη Λάρισα, που έβαζε στο μάτι όποια θηλυκή ύπαρξη περνούσε από μπροστά του (!), αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- η ετήσια έκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το 2014.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Συνολικά 66 εργαζόμενες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση τον… μπερμπάντη συνάδελφό τους! Στην έκθεση του κ. Ρακιντζή σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος, όπως διαπιστώθηκε από το πόρισμα της διενεργηθείσας για την υπόθεση ΕΔΕ, προσέβαλε τις συναδέλφους του και τις παρενοχλούσε σεξουαλικά τόσο με λόγια όσο και με πράξεις! Μάλιστα για το θέμα ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης παρενέβη με ένσταση κατά απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο», με την οποία επιβλήθηκε η ποινή του προστίμου του 1/5 αποδοχών ενός μήνα στον «ερωτιάρη»..

Στην έκθεση-καταπέλτη για το 2014 καταγράφονται, μεταξύ άλλων, φαινόμενα ατιμωρησίας και ποινών-χάδι σε σοβαρές πειθαρχικές υποθέσεις. Ενδεικτικά, ο πρώην δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης «δεν επέβαλε πειθαρχική ποινή στην αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών του δήμου για το πειθαρχικό αδίκημα της αμέλειας, καθώς και της ατελούς ή μη έγκαιρης εκπλήρωσης του καθήκοντος». Σύμφωνα με τα συμπεράσματα για την υπόθεση της λειτουργίας λούνα παρκ σε μισθωμένο χώρο του Δήμου Ελληνικού, όπου το 2014 βρήκε τραγικό θάνατο ο μικρός Βασίλης (και τραυματίστηκε η 9χρονη αδελφή του Ελεάνα), η εγκαλούμενη υπάλληλος δεν εισηγήθηκε τη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, παρά το γεγονός ότι δεν είχε χορηγηθεί σχετική άδεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ