Οι χάκερ έδωσαν τα στοιχεία δύο απίστων!

«Ιερό πόλεμο» για την πάταξη της αντρικής απιστίας φαίνεται πως έχει κηρύξει η ομάδα χάκερ The Impact Team, η οποία εκβιάζει εκατομμύρια πελάτες σάιτ απιστιών…

«Ιερό πόλεμο» για την πάταξη της αντρικής απιστίας φαίνεται πως έχει κηρύξει η ομάδα χάκερ The Impact Team, η οποία εκβιάζει εκατομμύρια πελάτες σάιτ απιστιών ότι θα δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους αν δεν κλείσει η εν λόγω ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα «χτύπησε» ακόμα δύο σάιτ γνωριμιών.

Προκειμένου μάλιστα να πείσουν για τη σοβαρότητα των προθέσεών τους, οι χάκερ άφησαν να διαρρεύσουν ήδη τα στοιχεία ενός Αμερικανού από τη Μασαχουσέτη, ο οποίος απάτησε τη σύζυγό του την επομένη του Αγίου Βαλεντίνου το 2014 και ενός Καναδού από το Οντάριο, επίσης παντρεμένου, με αδυναμία τα παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι. Ευτυχώς για εκείνους, στη δημοσιότητα δόθηκαν -προς το παρόν- μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Παράλληλα οι χάκερ υποστηρίζουν ότι πραγματοποίησαν επιθέσεις σε ακόμη δύο σάιτ του ίδιου ομίλου, για μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες που αναζητούν νέους άντρες και για επιτυχημένους άντρες που αναζητούν νέες και ωραίες υπάρξεις. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ωστόσο το γεγονός πως απαιτούν το κλείσιμο μονάχα του σάιτ των επιτυχημένων αντρών και όχι το αντίστοιχο των λεγόμενων «cougar», αφήνοντας να εννοηθεί ότι τους ενδιαφέρει περισσότερο να εκθέσουν τους άπιστους άντρες.

Ο εκπρόσωπος του ομίλου στον οποίο ανήκουν όλα τα παραπάνω σάιτ δηλώνει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσουν έναν από τους χάκερ, ο οποίος κατά τα φαινόμενα είχε κάποια σχέση με τις τεχνικές υπηρεσίες της εταιρίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ