Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025

Γκρο πλαν στον «Καποδρίστρια» του Σμαραγδή – Το καστ, τα ρούχα εποχής...

Με ολόκληρη την Ελλάδα να περιμένει με μια «γλυκιά...

Passion for fashion

Ο Δεκέμβριος στην αθηναϊκή society είναι ο πιο δύσκολος μήνας, όσον αφορά τρέξιμο και περπάτημα, εξ ου και τα γοβάκια των κοσμικών κυριών γνωρίζουν μεγάλο σουξέ.

«Μπαμπά, αγαπώ»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Με εντατικούς ρυθμούς και έντονη δημιουργική ενέργεια ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κομεντί του Alpha, «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Πρεμιέρα της Βίσση με τα… κουμπαράκια και τον πρώην

Mε τους γνωστούς VIP θαυμαστές της η Άννα Βίσση έκανε για δέκατη σεζόν πρεμιέρα στο «Hotel Ermou» (μερικές φαρμακόγλωσσες, πάντως, του διαδικτύου, με αφορμή την πρεμιέρα, αναρωτήθηκαν αν η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει χορτάσει ακόμη χρήμα),

Προσγείωση στο Ελληνικό

Ο Μελισσανίδης ετοιμάζει το προσωρινό «σπίτι» της Ενωσης.

Ετοιμα έχει ήδη τα πλάνα του ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το προσωρινό «σπίτι» της ΑΕΚ. Εννοούμε φυσικά το «κιτρινόμαυρο» στολίδι που προτίθεται να ετοιμάσει στο Ελληνικό και το οποίο θα αποτελέσει την έδρα του «Δικεφάλου» για τα επόμενα δύο χρόνια, όσο δηλαδή αναμένεται η ομάδα να αγωνίζεται στη Γ’ και τη Β’ κατηγορία.

Μάλιστα το γήπεδο του Ελληνικού δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που υπάρχει σήμερα στον χώρο. Θα γίνει αύξηση των θέσεών του με λυόμενες κερκίδες, με στόχο να φτάσει η χωρητικότητά του στις 22.000 θέσεις, αλλά και αισθητικές διαφοροποιήσεις. Πρόθεση είναι να δείχνει… κιτρινόμαυρο και για να συμβεί αυτό θα βαφτούν όλες οι εξέδρες αλλά και οι χώροι που το περιβάλλουν σε κίτρινο και μαύρο χρώμα. Ταυτόχρονα, έχει ήδη εκπονηθεί σχέδιο για τη μεταφορά και των γραφείων της ΠΑΕ εκεί, καθώς στις εγκαταστάσεις στα Σπάτα, όπου φιλοξενούνταν τα τελευταία χρόνια (στα υπόγεια), ήταν πολύ δύσκολο να λειτουργήσει η ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα.

Επίσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ζητήσει να δημιουργηθεί και μπουτίκ της ΑΕΚ και έχει ήδη εντοπιστεί το σημείο όπου μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και θα θα γίνει. Με απλά λόγια, ο «Τίγρης» έχει φροντίσει για τα πάντα, έτσι ώστε το Ελληνικό να μετατραπεί σε μια ζεστή κιτρινόμαυρη φωλιά που σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζει το κρύο και αχανές ΟΑΚΑ. Ολα αυτά βέβαια για τα επόμενα δύο χρόνια, ωσότου δηλαδή η ΑΕΚ επιστρέψει στο δικό της σπίτι, στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Ανοιχτή γραμμή Μπάγεβιτς – Δέλλα

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ο Δέλλας βρίσκεται αυτές τις μέρες σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ετοιμάζοντας τα αγωνιστικά πλάνα της νέας ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή στον Σερβοέλληνα να βοηθάει το νεαρό επιτελείο του «Δικεφάλου» (θα συμμετέχουν σε αυτό και οι Ζήκος, Μπορμπόκης, αλλά και ο Λυμπερόπουλος).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην καταξιωμένη τραγουδίστρια; Ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «The Voice of Greece»

Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός...

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.



Μποζουκια Αθηνα