Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα αξίζετε σωστότερης μεταχείρισης από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δεν χαρίζεται…

ΚΡΙΟΣ: Ξεκινήστε από τώρα ένα πρόγραμμα στον οικονομικό τομέα για να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Προκειμένου να πετύχετε τους κοινούς στόχους σας πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η στάση αδιαφορίας την οποία έχετε υιοθετήσει απέναντι στον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στις σχέσεις σας και κάποιες από αυτές θα έρθουν σε ρήξη. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται ο ενθουσιασμός και η απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, καθώς υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμη. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούργια γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, διότι δεν θα είστε ευνοημένοι οικονομικά. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον προκειμένου να βγάλετε ό,τι καλύτερο για το παρόν.

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά θέματά σας έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ζητήσει τη στήριξη και την υποστήριξή σας. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, αν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σάς δημιουργεί πανικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει και εσείς να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά, ώστε να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν.

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Ελιχθείτε, διότι θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και με ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας ανάμεσα στις προσωπικές και τις εργασιακές σχέσεις σας. Οι δυσκολίες σας δυναμώνουν και αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς είναι απόλυτα δική σας. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση, στις εκρήξεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα αξίζετε σωστότερης μεταχείρισης από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για ορισμένα πράγματα. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, ώστε να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, διότι αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα μπορέσετε να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός από μόνος του για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Χρειάζονται αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ’ όλα επένδυση συναισθήματος. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, καθώς υπάρχει φως.

ΙΧΘΥΣ: Ως βασικό στόχο σας αναζητείτε την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να διορθώσετε κάποιες ελλείψεις. Κλείστε υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας με συνοπτικές διαδικασίες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ