Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (23.07.15)

Το ίνδαλμά μας από έγκυρους συναδέλφους, ο κύριος Μπογδάνος, έκανε…

«Μένουμε Ελλάδα»! Ο νεαρός παρουσιαστής με την ολόισια χωριστρούλα του θυμίζει το καλό, καθαρό παιδί που είχαμε στο αναγνωστικό της Α’ Δημοτικού και ήταν υπόδειγμα νέου! Ναι! Ηταν τότε που όλοι συμπαθούσαμε το βρόμικο!

*

«Μένουμε Ελλάδα»! Η νεαρή παρουσιάστρια, συμπαθέστατη, με στρογγυλά γυαλιά μυωπίας, μαλλιά τραβηγμένα σε σφιχτή αλογοουρά, με σεμνό, λουλουδάτο φουστάνι, κάτω απ το γόνατο και χωρίς ντεκολτέ, θυμίζει τις κοπέλες που μας μοίραζαν πολύχρωμες εικονίτσες αγγέλων και αγίων στους υποχρεωτικούς εκκλησιασμούς με το σχολείο. Αμ, δεν μένουμε απλώς Ελλάδα, αλλά και στη δεκαετία του ’70!

*

Το ίνδαλμά μας από έγκυρους συναδέλφους, ο κύριος Μπογδάνος (κεντρική φωτό), έκανε προχωρημένη στιλιστική πρόταση, σχεδόν fashion statement! Μισό κεφάλι λευκό και άτριχο, περασμένο πουδρίτσα για να μη γυαλίζει και το άλλο μισό ξαφνικά πίσσα-κορακάτο, σαν περασμένο με φούμο! Αραγε, άμα πιάσει ξαφνική νεροποντή, ξεβάφει;

*

Το ρεπορτάζ στο Star αφορά τα ποσοστά των τουριστών που έρχονται στη χώρα σε σχέση με πέρυσι και τα τεράστια προβλήματα των ξενοδόχων. Τα πλάνα που εικονοποιούν το θέμα αφορούν καλλίγραμμες γυναίκες με μπικίνι, με έμφαση στα ποικίλα και ζουμερά χαρακτηριστικά των οπισθίων. Φαίνεται θα ‘χαν εύκαιρο αρχείο από την εποχή του Μαλέλη!

*

Αν δεν μας δείξει ο Alpha το φονικό μας κάθε βράδυ, από δύο φορές, εμείς για ύπνο δεν πάμε! Το τι «Κόκκινο κύκλο» σε όλες του τις περιόδους γυρισμάτων προβάλλει όλο το καλοκαίρι, δεν λέγεται! Αίμα και καλές διακοπές να ‘χουμε…

*

…Βοηθάει όσο να ‘ναι και ο ΣΚΑΪ να αγριευτούμε, μια και λίγα μάς έχουν βρει τον τελευταίο καιρό με τα μεταμεσονύχτια επεισόδια του «Deadly women»! Που να βλέπεις χήρα, νταντά, δεύτερη σύζυγο και να σκιάζεσαι να πάρεις κι αντίδωρο απ’ τα χέρια της!
3eq234rf 2
*

Οχι! Ο Σκιαδαρεσης (φωτό) και η Μάλφα δεν δέχτηκαν καν πρόταση να παίξουν σε σειρά του Mega, όπως γράφτηκε. Τώρα όμως που τους θυμήθηκε το κανάλι και αφού είναι ζευγάρι, ώρα είναι να τους προτείνουν να κάνουν πρωινό, μια και τα τελευταία χρόνια έχει καταλήξει σε οικογενειακή υπόθεση.

*

Για να εξελιχτεί το μοντέλο των οικογενειακών πρωινών, μήπως σιγά σιγά οι συνεργάτες θα έπρεπε να ‘ναι κι αυτοί συγγενείς; Ας πούμε η κακιά συμπεθέρα της Σκορδά, η τσιγκούνα θεία του Μάρκου, μπατζανάκηδες, συννυφάδες και κουνιαδάκια να σκορπάνε οικογενειακή ζεστασιά. Αν το δείτε να συμβαίνει, θέλουμε ποσοστά για την ιδέα…

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!  
Παρελθόν θα αποτελεί από τη Δευτέρα, 27 Ιουλίου, το μεσημεριανό δελτίο του Star στις 14.00. Στη θέση του θα προβάλλεται η σειρά «Ζίνα».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....