Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Διαζύγιο του Λάτσιου από τον Ant1

Στο μικροσκόπιο της διοίκησης του σταθμού μπαίνουν τώρα τα συμβόλαια των σταρ παρουσιαστών! Θα ελεγχθούν εκ νέου οι οικονομικές συμφωνίες

Αποχώρηση-βόμβα για τον Γιάννη Λάτσιο και τον ΑΝΤ1. Με ένα λιτό δελτίο Τύπου το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης τη λήξη της συνεργασίας του με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του σταθμού, o oποίος κατείχε τη θέση του διευθυντή προγράμματος επί 15 χρόνια, με μια διακοπή τεσσάρων ετών, οπότε βρέθηκε στον Alpha.

Η ανακοίνωση έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της «Espresso», που τον περασμένο Μάρτιο με αφορμή την άφιξη του Τζώνη Καλημέρη στον όμιλο ΑΝΤ1, έκανε λόγο για δραματικές αλλαγές στη διοίκηση και «επισκίαση της δυναμικής του Λάτσιου».

Το παρασκήνιο είναι καυτό, καθώς -όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες- η ηγεσία του καναλιού πέρα από το ψαλίδισμα του μισθού του διευθυντή προγράμματος (το οποίο ο ίδιος είχε αποδεχτεί, δεδομένων των συνθηκών), του ζήτησε να ξεκινήσει νέο κύκλο απολύσεων αλλά και να μειώσει δραματικά τα μπάτζετ των μεγάλων σόου ξένου φορμάτ, όπως «The Voice» και «Dancing with the Stars».

Δεν «σηκώνουν» εκπτώσεις

Ο πρώην διευθυντής δεν υπέκυψε στις πιέσεις, δηλώνοντας πως οι διεθνείς παραγωγές δεν «σηκώνουν» εκπτώσεις και αρνήθηκε να απομακρύνει εργαζομένους. Ομως σαν από μηχανής θεός εμφανίστηκε ο Τζώνη Καλημέρης, που προσφέρθηκε να υλοποιήσει τις εντολές της διοίκησης για εφαρμογή ενός σφιχτού οικονομικού -αλλά επιτυχημένου- προγράμματος.

Ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε χωρίς… γραφειοκρατικές διαδικασίες, μια και δεν είχε συνάψει τα τελευταία εφτά χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας! Επίσης, λέγεται πως η αποχώρησή του αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων σε πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ μια αρχική φήμη δεν αποκλείει την πιθανότητα να περάσει την πόρτα του Μεγάλου καναλιού για μια πρώτη… φιλική κουβέντα. Τα συμβόλαια των σταρ-παρουσιαστών που ανανεώθηκαν πρόσφατα (όπως των Λιάγκα – Σκορδά και Γρηγόρη Αρναούτογλου) μπαίνουν από τη διοίκηση στο μικροσκόπιο και θα ελεγχθούν εκ νέου οι οικονομικές συμφωνίες.

Εξάλλου στον «αέρα» θα βρεθούν αρκετές παραγωγές που είχαν πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, όπως το πρωινό Σαββατοκύριακο της Μαρίας Μπεκατώρου. Στον Γιάννη Λάτσιο οφείλεται η «ανάσταση» της απογευματινής ζώνης και η μετεγγραφή κορυφαίων ονομάτων, όπως της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου για τις σειρές «Ρουά Ματ» και «Μπρούσκο». Διαπραγματευόταν, δε, τα συμβόλαια του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα», του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή.

25.07 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...