Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Μια Γκριμάλντι με φλέβα καλλιτεχνική

Η 24χρονη Τζάζμιν μιλά για τη σχέση της με τον πατέρα της πρίγκιπα Αλβέρτο και για τα γονίδια που κληρονόμησε από τη γιαγιά της, Γκρέις Κέλι

fwqefqwe 1Μέχρι σήμερα ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα 24 χρόνια της όμως η Τζάζμιν Γκριμάλντι, η νόθα κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, αποφάσισε να συστηθεί στον κόσμο και να μιλήσει για τη σχέση της με τον γαλαζοαίματο πατέρα της.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η μεγαλύτερη κόρη του Αλβέρτου από τη σύντομη σχέση του με την Ταμάρα Ρότολο από την Καλιφόρνια πέρασε τα παιδικά χρόνια της μακριά του, καθώς η πρώτη επαφή της μαζί του έγινε αφότου την αναγνώρισε επίσημα, σε ηλικία 11 ετών. «Ηθελα πολύ να έρθω κοντά στον πατέρα μου, να τον γνωρίσω και να με γνωρίσει. Μου έλειπε το γεγονός ότι δεν είχα την πατρική φιγούρα κοντά μου. Είναι υπέροχο που συνέβη τελικά τη δεδομένη στιγμή και έκτοτε απολαμβάνουμε αυτή την υπέροχη σχέση» λέει για τον πατέρα της στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Harper’s Bazaar».

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσει τη γιαγιά της, την Γκρέις Κέλι, η 24χρονη κόρη του Αλβέρτου αισθάνθηκε αμέσως ότι κάτι τη συνδέει με εκείνην, όταν την είδε πρώτη φορά στο μιούζικαλ του 1956 «High Society». «Ηταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι συνδέομαι μαζί της. Εχω πάθος για την υποκριτική, το τραγούδι και τον χορό. Οταν την είδα σε εκείνη την ταινία ανατρίχιασα» θυμάται η Τζάζμιν, η οποία έχει κληρονομήσει τα γονίδια της γιαγιάς της σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό της.

Αν και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπούδασε υποκριτική και χορό, είναι συχνή επισκέπτρια του παλατιού του Μονακό, του ιστορικού κάστρου των 235 δωματίων, που ανήκει στην οικογένειά της.

Διάσημα events

fwqefqwe 3Κάθε φορά που επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε διάσημα events, όπως το Grand Prix, και στα ετεροθαλή αδέρφια της, τα δίδυμα Γκαμπριέλα και Ζακ, που απέκτησε ο Αλβέρτος με τη σύζυγό του Σαρλίν.

Οπως λέει, ανυπομονεί να παίξει τον ρόλο της μεγάλης αδερφής στις ζωές τους και ισχυρίζεται ότι έχουν και τα δύο πολύ καλή συμπεριφορά. Παράλληλα, έχει καλλιεργήσει ιδιαίτερα καλή σχέση με τον ετεροθαλή αδερφό της και επίσης εξώγαμο παιδί του Αλβέρτου, Αλεξάντερ Κοστ Γκριμάλντι, όπως και με την 21χρονη ξαδέρφη της, Πολίν Ντικριέ, κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...