Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

22 μαχαιριές σ’ ένα αγγελούδι

Φρίκη στην Κρήτη με νεαρό Ολλανδό που κατακρεούργησε αγοράκι για να του πάρει το κινητό και τον υπολογιστή.

Ο Ολλανδός ανιματέρ μού το έκανε αυτό! Με δυσκολία κατάφερε να ψελλίσει τα λόγια αυτά στους αστυνομικούς ο 12χρονος που βρέθηκε αιμόφυρτος σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, έχοντας δεχτεί είκοσι δύο μαχαιριές από 20χρονο διασκεδαστή πολυτελούς ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης. Ο Cirino Fernando Benjamin Schrijver δεν δίστασε να μαχαιρώσει το αθώο αγγελούδι από τη Ρωσία, μοναχοπαίδι μονογονεϊκής οικογένειας, που παραθέριζε με τη μητέρα του σε ξενοδοχείο στην Ανισαρά, αφού του έκλεψε το κινητό και το λάπτοπ, προκειμένου να του κλείσει το στόμα και να μην τον καταγγείλει για κλοπή. Στη συνέχεια το εγκατέλειψε αβοήθητο σε υπαίθριο πάρκινγκ και ατάραχος έσπευσε να κάνει το πρόγραμμά του, γελώντας και διασκεδάζοντας τους ενοίκους του ξενοδοχείου σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Το παιδί έμεινε περίπου τέσσερις ώρες αβοήθητο, παλεύοντας με τον πόνο, μέσα σε λίμνη αίματος, ώσπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς.2yn47ui74e1

Ολα άρχισαν το βράδυ της Τρίτης, γύρω στις 9.30, όταν ο 12χρονος που βρισκόταν στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου έχασε το φορητό υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο. Αρχισε να τα αναζητεί, τα ίχνη του χάθηκαν και η 37χρονη μητέρα του, που αντιλήφθηκε την απουσία του παιδιού της, απευθύνθηκε ανήσυχη σε υπαλλήλους του ξενοδοχείου, που ειδοποίησαν την αστυνομία. «Γύρω στις 11.40 μ.μ. η 37χρονη μητέρα και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που δεν είχαν βρει το αγόρι, ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου στο οποίο δήλωσαν εξαφάνιση. Αμέσως αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και άρχισαν να αναζητούν το παιδί, όταν είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα εντόπισαν τον 20χρονο να κινείται στην παραλιακή, 200-300 μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο. Ο νεαρός τούς κίνησε την περιέργεια γιατί πέταξε μια τσάντα σε έναν θάμνο και τον προσήγαγαν αμέσως στο τμήμα. Στην τσάντα βρέθηκαν ένα κινητό και ένα λάπτοπ, τα οποία επέμενε ότι του ανήκαν. Ωστόσο, όταν ανοίχτηκε ο υπολογιστής αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες του μικρού Ρώσου» εξηγεί στην «Espresso» ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης και προσθέτει: «Στο τέλος αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του και να υποδείξει το σημείο όπου είχε κρύψει το μαχαίρι (σ.σ.: σε μια πυροσβεστική φωλιά του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου), το οποίο προηγουμένως είχε πλύνει. Οι έρευνες στο μεταξύ βρίσκονταν σε εξέλιξη, όταν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης το αγόρι εντοπίστηκε στην άκρη υπαίθριου χώρου στάθμευσης του ξενοδοχείου, έχοντας δεχτεί πολλές μαχαιριές. Παρά τα τραύματά του, ο μικρός μάς αποκάλυψε ότι ο Ολλανδός ανιματέρ είναι ο δράστης». Οπως αποκαλύφθηκε, το αγόρι εντόπισε τον ανιματέρ με το λάπτοπ και το κινητό του και ο αδίστακτος νεαρός τον απομόνωσε στο υπαίθριο πάρκινγκ, τον κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι μήκους είκοσι εκατοστών και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα της ημέρας, φεύγοντας περίπου στις 12.00 τα μεσάνυχτα από το ξενοδοχείο για το σπίτι του, όπου και εντοπίστηκε.

2yn47ui74e3Το αγοράκι, που έχασε τον πατέρα του πρόσφατα, ήρθε στην Ελλάδα διακοπές με τη μητέρα του στις 8 Μαΐου, ενώ επρόκειτο να επιστρέψουν στην πατρίδα του στις 18 του μήνα. Τραγική φιγούρα η 37χρονη μητέρα που έχει υποστεί σοκ, κλαίει συνεχώς και δεν σταματάει να ρωτάει τους γιατρούς για την κατάσταση του μοναχογιού της. Στο πλευρό της έχει πολλά μέλη του γκρουπ με το οποίο ξεκίνησαν μαζί από τη Ρωσία. Στο μεταξύ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αποφάσισε να αναλάβει την πλήρη κάλυψη των εξόδων διαμονής της 37χρονης, για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο για την αποκατάσταση της υγείας και της φροντίδας των τραυμάτων του παιδιού της. Την ίδια ώρα, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι, αφού φοβούνται ότι το γεγονός -αν και μεμονωμένο- θα προκαλέσει μείωση της κίνησης.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Θύμισε την υπόθεση της 16χρονης στην Πάρο 

Η άγρια απόπειρα δολοφονίας στην Κρήτη θυμίζει σε πολλά σημεία την υπόθεση της άτυχης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη που έπεσε θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού από έναν Πακιστανό τον περασμένο Ιούλιο στην Πάρο. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες έκλεψαν από τα θύματά τους αντικείμενα, όπως κινητά τηλέφωνα και φορητό υπολογιστή, και στη συνέχεια για να τους κλείσουν τα στόματα τους επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις. Στην περίπτωση της 16χρονης σήμερα Μυρτούς ο Πακιστανός δράστης πλησίασε το άτυχο κορίτσι που καθόταν στα βράχια και άκουγε μουσική στη Χρυσή Ακτή Πάρου. Την αιφνιδίασε για να της κλέψει το κινητό, αλλά η μικρή αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαγριωθεί και να αρχίσει να της χτυπάει το κεφάλι με μανία στα βράχια. Οταν η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, ο αδίστακτος αλλοδαπός τη βίασε, ενώ μέχρι σήμερα το κορίτσι βρίσκεται σε κώμα. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες προσπάθησαν να σκοτώσουν τα θύματά τους για να μη μιλήσουν…

Μάχη στο χειρουργείο για να μη μείνει παράλυτο το παιδάκι2yn47ui74e4

Σκληρή μάχη για να σώσουν το 12χρονο παιδί από την παραπληγία έδιναν μέχρι αργά χθες το βράδυ στο χειρουργείο οι νευροχειρουργοί του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το αγοράκι εισήχθη στο χειρουργείο λίγο μετά τις 5.00 χθες το απόγευμα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το βαθύ θλαστικό τραύμα στη σπονδυλική του στήλη, που θεωρείται το σοβαρότερο απ’ όσα του προξένησε ο νεαρός Ολλανδός. «Το παιδί φέρει είκοσι δύο μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του. Στον θώρακα, στην πλάτη και στα πόδια. Τα περισσότερα είναι επιφανειακά και δεν επλήγησαν ζωτικά όργανα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το τραύμα στην πλάτη είναι αρκετά βαθύ και έχει πλήξει τη σπονδυλική στήλη. Ετσι αποφασίστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Η ζωή του δεν κινδυνεύει. Κινδυνεύει όμως να μείνει παράλυτο. Και αυτό θα προσπαθήσουν να αποφύγουν οι επιστήμονες» αναφέρουν στην «Espresso» ιατρικές πηγές. Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του που συνεχώς προσεύχεται. Την υποστηρίζουν ειδικός ψυχολόγος και μεταφραστής, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο οποίος την επισκέφθηκε χθες στο νοσοκομείο.

Το παιδί έφτασε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου στο νοσοκομείο παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» λίγο πριν από τη 1.00 χθες το μεσημέρι. Στις 7.30 το πρωί, με εντολή του υπουργού Αμύνης Πάνου Παναγιωτόπουλου, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ελευσίνας C-130 προκειμένου να παραλάβει το παιδί. Στις 10.30 το αεροσκάφος επέστρεψε στην Ελευσίνα και άμεσα ο μικρός, αλλά και η μητέρα του παρελήφθησαν από ασθενοφόρο και έφτασαν στο Παίδων. «Το νοσοκομείο ενημερώθηκε για το περιστατικό και τέθηκαν σε πλήρη ετοιμότητα τόσο ο χειρουργικός τομέας όσο και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» σημείωσε στην «Espresso», ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χαράλαμπος Τομπούλογλου, λίγα λεπτά προτού φτάσει το 12χρονο αγόρι. «Θα παρασχεθεί όλη η αναγκαία φροντίδα, ούτως ώστε να προστατευθεί η υγεία του παιδιού. Η Ελλάδα είναι χώρα ασφαλής, φιλόξενη και το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι σε θέση να ανταποκριθεί είτε αφορά Ελληνα πολίτη είτε επισκέπτη» σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ


2yn47ui74e5Γιος Ελληνίδας ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο

Ελληνικό αίμα κυλάει στις φλέβες του Ολλανδού δολοφόνου με το αγγελικό πρόσωπο! Ο 20χρονος Cirino Fernando Benjamin Schrijver, που δεν δίστασε να μαχαιρώσει ένα 12χρονο αγόρι για ασήμαντη αφορμή, είναι γιος Ελληνίδας, η οποία όταν ήταν μικρή είχε δοθεί για υιοθεσία σε ολλανδική οικογένεια. Ο νεαρός που, όπως διαπιστώνεται από τα μηνύματά του στο Facebook, είναι γεννημένος για… μεγάλη ζωή, αφού είναι φανερό ότι λατρεύει την άνεση και τη χλιδή, είχε επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα με την αδερφή του πριν από έναν μήνα για να κάνουν διακοπές. Τότε ήταν που αποφάσισε πως ήθελε να μείνει και άλλο στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ψάχνει για δουλειά. Τελικά βρήκε μια θέση ως ανιματέρ σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ανισαρά Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, μόλις την προηγούμενη Παρασκευή: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά μου» έγραψε εκείνη τη μέρα στη σελίδα του στο Facebook. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η απίστευτη χαρά που νιώθει στην προοπτική να περάσει το καλοκαίρι του σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, έστω και ως εργαζόμενος που κερδίζει 400 ευρώ: «Μου αρέσει αυτό και μετακόμισα από 4 αστέρων ξενοδοχείο σε 5 αστέρων. Μετακόμισα από 2 αστέρων διαμέρισμα σε 4 αστέρων διαμέρισμα και σύντομα θα μετακομίσω σε 5 αστέρων διαμέρισμα» έγραψε στην προσωπική του σελίδα, όταν έπιασε δουλειά, φανερώνοντας τον ενθουσιασμό του για τα πολυτελή ξενοδοχεία. Ο Cirino αρχικά εργάστηκε για δύο μέρες σε ξενοδοχείο και έπειτα μεταφέρθηκε σε άλλο, του ίδιου ομίλου, όπου και έγινε το κακό. Τότε είχε γράψει: «Σήμερα άκουσα ότι θα αλλάξω ξενοδοχείο, αλλά θα έχω την ίδια δουλειά. Θα είναι πολυτελές ξενοδοχείο με ομάδα επτά ατόμων και φυσικά πέντε αστέρων». Δραστήριος και κοινωνικός, του άρεσαν η αναρρίχηση και τα extreme sports, ενώ στην Ολλανδία είχε εργαστεί περιστασιακά και ως DJ.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...