Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Ορκος στον Σώρρα των 600 δισ.!

«Θα αγοράσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας»
Οσοι φυγομαχήσουν, θα… αποσυντεθεί το σώμα τους

Δεν κατάφερε να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση ο Αρτέμης Σώρρας και τώρα εμφανίζεται ως «πολεμάρχος» που θα αγοράσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (!) και βάζει τους οπαδούς του να του ορκίζονται πίστη στο όνομα του Δία, για να μην… αποσυντεθούν!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Οι καταστάσεις που εκτυλίχθηκαν στο Αίγιο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο αμφιλεγόμενος Πατρινός ήταν τραγελαφικές, με τους… πιστούς του (γύρω στα 25 άτομα) να ορκίζονται ότι θα υπηρετούν τους σκοπούς της «Συνέλευσης» και υποταγή στις εντολές του κατά φαντασίαν «τρισεκατομμυριούχου», διαφορετικά θα… αποσυντεθεί το σώμα τους!

Ο ίδιος ο Σώρρας, ο οποίος έχει ανοίξει γραφεία στην οδό Βότση στην Πάτρα, δεν μίλησε στην εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν δεκάδες άτομα, μεταξύ αυτών και πολλές γυναίκες μεγάλης ηλικίας. eq324wtqw4t 1Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία δεκάδων πολιτών έξω από τα καταστήματα, οι οποίοι (προφανώς από καθαρή περιέργεια) περίμεναν να ακούσουν τι θα έλεγε, ενώ πολύς κόσμος παρακολουθούσε από τον περίγυρο της πλατείας.

Αντ’ αυτού μίλησε ο πρόεδρος της ΜΚΟ Ε4, Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Ελληνες Γιάννης Καλογερόπουλος, που διαβεβαίωσε ότι ο Αρτέμης Σώρρας εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του τις συνολικά 40 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής και αναφέρθηκε στο ιστορικό τους και στην απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου που προσδιορίζει την αξία της καθεμιάς μετοχής στο ποσό των 675 δισ. ευρώ που -με δικαστική απόφαση- αντιστοιχούν σε ομόλογα χρυσού.

«Εθνοσωτήρας»

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η εκπρόσωπος της END στην Κύπρο Βίκυ Χαραλάμπους, η οποία αποκάλυψε πως ο «πολέμαρχος» Σώρρας θα προβεί στην εξαγορά του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προκειμένου να ξεχρεώσει η Ελλάδα. Μάλιστα, είπε, προσφέρει ποσό διπλάσιο της αξίας του για να το αγοράσει! Αλλά ο… εθνοσωτήρας δεν θα σταματήσει εκεί, αφού θα αγοράσει και τα καταπιστεύματα όλων των παγκόσμιων Ταμείων, στα οποία οφείλουν η Ελλάδα και ο λαός της!

Η Τράπεζα της Ανατολής ιδρύθηκε το 1904 ως θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας, αλλά το 1932 υπεγράφη σύμβαση συγχώνευσης δι’ εξαγοράς της Bank D’Orient από την Εθνική.

Το 2011 λοιπόν εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με τις δηλώσεις του, ότι κατέχει μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, σημερινής αξίας 650 δισ. δολαρίων.

Μάλιστα, τότε δήλωνε ότι δημιούργησε τη ΜΚΟ END, ώστε με τα χρήματα αυτά να… μηδενίσει το ελληνικό χρέος! Ωστόσο, η τότε ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών δεν έκαναν δεκτές τις θέσεις Σώρρα, το ίδιο βέβαια και η τότε διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Και επισφράγιση με ενεργό ύδωρ

Οι Ελληνες είναι μοναδικοί και φαίνονται. Και θα γίνουν μια γροθιά. Συντονισμένοι στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς. Ορκίζομαι ως πολεμιστής ταγμένος στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του ελληνισμού και της ελληνικότητας απανταχού της Γαίας. Ορκίζομαι να προστατεύω τους συνέλληνες.

Ορκίζομαι και τάσσομαι ολόψυχα στην εγκαθίδρυση του ελληνισμού, του σκοπού και των αξιών του. Ορκίζομαι να θέτω το συμφέρον του ελληνισμού πάνω από κάθε προσωπική ή οικογενειακή μου επιθυμία. Ορκίζομαι να είμαι ένα σώμα και ένας νους και να ενεργώ με τους συμπολεμιστές μου ομόνοα ως σφαίρα πυρός. Που στο πέρασμά της καταγγέλλει κάθε αποστατική ενέργεια. Ορκίζομαι στον απόλυτο σεβασμό των εντολών του Ζευς του Διός. Ορκίζομαι υπακοή στα ελλάνεια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και τον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί. Ο παραπάνω ιερός όρκος του πολεμιστή σφραγίζεται ενώπιον της συμπαντικής, του ενεργού ύδατος που δέχομαι να πιω ενώπιον θεών και ανθρώπων. Πίνω το ύδωρ τούτο και σφραγίζω τον όρκο. Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Αήρ. Αήρ. Αήρ.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...