Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

«Κρυφός άσος» του Mega ο «Αρνι»

Η συνάντηση με την Κατραβά για το πρωινό του καναλιού και τα σενάρια για Σεφερλή και Παπαδημητρίου

Και τρίτο πρόσωπο-μπαλαντέρ «φλερτάρει» εδώ και λίγες ημέρες με την καρέκλα του παρουσιαστή στο πρωινό «Mega με μία»! Στη μικρή λίστα, όπου φιγουράρει πρώτο το όνομα του Μάρκου Σεφερλή και δεύτερο της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ήρθε να προστεθεί ένα μεγάλο όνομα με εμπειρία, ανατρέποντας τα όσα γνωρίζαμε.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

e2q34wtr 1Ο «κρυφός άσος» στο μανίκι του Μεγάλου καναλιού φέρεται να είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής συναντήθηκε με το στέλεχος του Mega Ελενα Κατραβά σε εστιατόριο γνωστού πολυκαταστήματος. Το ραντεβού έγινε εντελώς τυχαία (;) μία ημέρα μετά την ανακοίνωση-βόμβα για το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Τα «κακά μαντάτα» που κυκλοφορούν την τελευταία εβδομάδα στους διαδρόμους τoυ Κάπα Studios έχουν προκαλέσει δυσφορία στους παρουσιαστές. Λέγεται πως όλες οι συμφωνίες, ανανεώσεις συμβολαίων και «αυξήσεις» μισθών που έγιναν επί εποχής Λάτσιου επιστρέφουν προς αναθεώρηση (;) στα γραφεία της διεύθυνσης. Και ο παρουσιαστής των «Καρντάσιανς» (ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του για τρία χρόνια) μάλλον ανησυχεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το Mega και θέλησε να αναθερμάνει το έδαφος με μια χαλαρή κουβέντα. Το ραντεβού Αρναούτογλου – Κατραβά δεν ήταν κρυφό. Πολύς κόσμος τούς είδε, και άλλωστε είναι της μόδας οι τρανταχτές συνεργασίες να κλείνονται σε μέρη με πολυκοσμία» είπε έγκυρη πηγή.

Ανάλογο ήταν το ραντεβού του Μάρκου Σεφερλή με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού της Μεσογείων Λοΐζο Ξενόπουλο στις αρχές Ιουλίου, εν μέσω capital controls. Κουβέντιασαν σε φιλικό επίπεδο, γέλασαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο πρωταγωνιστής βλέποντας από την πλευρά του «θολό» το τηλεοπτικό τοπίο, έκανε μια πρώτη επαφή με τον σταθμό Ε ως εναλλακτική επιλογή. Η διοίκηση του σταθμού λέγεται πως είναι θετική, αφού και φέτος μαζεύει όσα πρόσωπα «περισσεύουν» από τον τηλεοπτικό αέρα άλλων καναλιών.

Μόνο η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που παραμένει στο δυναμικό του Mega και έχει δηλώσει θετική στην παρουσίαση πρωινού μαγκαζίνο, απολαμβάνει ήρεμη τις διακοπές της. Οπως και η Σμαράγδα Καρύδη, που ήταν αρνητική από την αρχή.

Το Μεγάλο κανάλι φαίνεται πως και φέτος θα κρατήσει την ίδια στάση με τις προηγούμενες σεζόν, περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή για να δώσει τη θέση του παρουσιαστή στο πρόσωπο που θα εκτιμήσει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....