Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Δίωξη στον τρίτο της παρέας των σκληρών Αλβανών

Απολογήθηκε χθες ο κακοποιός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών στην αιματηρή συμπλοκή του Βύρωνα πριν από τρία χρόνια.

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για το αιματηρό περιστατικό στον Βύρωνα το 2010, ασκήθηκε στον Σαντέρ Πεμάι, τον τρίτο της «παρέας» των Αλβανών κακοποιών που συμπληρώνεται από τον δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Μάριαν Κόλα και τον πρόσφατα προφυλακισμένο Λίτα Ερμάλ!

Τρία ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό στον Βύρωνα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος υδραυλικός, ο Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Κέρκυρας Σαντέρ Πεμάι, ο οποίος θεωρείται από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς των τελευταίων τριάντα χρόνων, απολογήθηκε στην ανακρίτρια για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή.

Οι τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί Σαντέρ Πεμάι, Μάριαν Κόλα και Λίτα Ερμάλ διάγουν βίους παράλληλους, μέσα στην παρανομία και το έγκλημα. Η κακοποιός δράση των τριών «σκληρών» από την Αλβανία έγινε γνωστή από τη δράση τους στην αποκαλούμενη «σπείρα με τα Καλάσνικοφ» και τη σύλληψη των Μάριαν Κόλα και Σαντέρ Πεμάι στην καταδίωξη στον Βύρωνα στις 16 Φεβρουαρίου του 2010. Σε εκείνο το περιστατικό από τον καταιγισμό των πυροβολισμών έχασε τη ζωή του ένας 25χρονος Βορειοηπειρώτης, πατέρας ενός παιδιού. Από τότε οι δρόμοι τους χώρισαν και πρόσφατα ο Ερμάλ Λίτα και ο Μάριαν Κόλα έστρεψαν και πάλι πάνω τους την προσοχή της κοινής γνώμης. Συμμετείχαν στην αιματηρή απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων και στη συνέχεια στην ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στα Ισθμια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 25χρονη Κατερίνα. Σήμερα ο Λίτα, ο οποίος συνελήφθη τη Μεγάλη Παρασκευή, μετά την ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι, και κρίθηκε προφυλακιστέος, βρίσκεται και πάλι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ενώ ο συνεργός του, ο Κόλα, εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτος. Οσο για τον τρίτο της… παρέας, τον Σαντέρ Πεμάι, βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, αφού πρόσφατα του ασκήθηκε νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, αντίσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή για την υπόθεση του Βύρωνα.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον συνήγορό του, τον ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Η κλήση σε απολογία του εντολέα μου τρία και πλέον χρόνια μετά το περιστατικό στον Βύρωνα δημιουργεί ερωτηματικά για την ταχύτητα της προανάκρισης που διενεργήθηκε. Ελπίζω δε να καταλογιστούν επιτέλους ευθύνες για τον θάνατο του άτυχου Βορειοηπειρώτη υδραυλικού, για τον οποίο ο εντολέας μου δεν φέρει καμία ευθύνη».

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...