Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Προβλέψεις για 17/5

ΚΡΙΟΣ: Αισθάνεστε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς τα γεγονότα συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας και σας προσφέρουν εσωτερική πληρότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε επαφές που έχετε παραμελήσει. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Αφιερώστε χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάρη στον συνδυασμό λογικής και διαίσθησης οδηγείστε σε κινήσεις που βελτιώνουν αισθητά τα οικονομικά σας. Επίσης έρχονται στα χέρια σας κάποια ποσά από εκεί που δεν το περιμένατε. Στα αισθηματικά, η αρκετά εσωστρεφής στάση από τη μεριά σας κρατάει τους άλλους σε απόσταση από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετά από τα θέματα που σας απασχολούν βρίσκουν την λύση τους μέσα από μια ξαφνική έμπνευση. Μπορεί και να εμφανιστούν άτομα πρόθυμα να σας βοηθήσουν, οπότε προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και κάντε τα βήματα που απαιτούνται. Θα έχετε πολύ καλά νέα που αφορούν την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σας χαρακτηρίζει έντονη κοινωνική διάθεση και έχετε τη δυνατότητα με αγαπημένα φιλικά σας πρόσωπα να περάσετε όμορφες και ανέμελες στιγμές. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και προσέξτε τη διατροφή σας, καθώς εύκολα μπορεί να βρεθείτε με παραπάνω κιλά.

ΛΕΩΝ: Θα λάβετε σημαντική υποστήριξη στις επιδιώξεις σας από πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ετσι μπορεί να δημιουργηθούν νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χάρη στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Μην εμπιστεύεστε ιδιαίτερα τους συναδέλφους σας, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα επαγγελματικά σας καταφέρνετε να ξεχωρίσετε, χάρη στη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά σας, ενώ ευχάριστες ειδήσεις από την οικογένεια σάς τονώνουν τη διάθεση. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στον σύντροφό σας, γιατί θεωρεί πως δεν συμμερίζεστε τις ευαισθησίες του και είστε κυκλοθυμικοί.

ΖΥΓΟΣ: Καλό θα είναι να βρείτε μια χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και αυτές των ανθρώπων γύρω σας. Η διπλωματία και η ευγένεια που σας χαρακτηρίζουν σίγουρα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δώστε προσοχή στη σχέση σας και φανείτε υποχωρητικοί όταν πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Κάποια ευχάριστα νέα από ανθρώπους που είναι μακριά σας θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να καταφέρετε πολλά, με την προϋπόθεση να εκφράζετε τα αισθήματά σας και να είστε πρόθυμοι να ακούσετε και την άλλη πλευρά. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ σημαντική ημέρα για εσάς, καθώς ανταμείβεστε για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει, αλλά και για τη βοήθεια που δώσατε  σε άτομα που είχαν ανάγκη. Νιώθετε δυνατοί και πιστεύετε πως όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Πράγματι μπορείτε να πετύχετε ό,τι θελήσετε. Τα βήματά σας σας οδηγούν στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θετικές και ουσιαστικές είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, καθώς μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες που θα εξελίξουν τον δεσμό σας περισσότερο. Πολύ καλά είναι τα πράγματα και στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε στο επίκεντρο της προσοχής τόσο στο οικογενειακό όσο και στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Λειτουργείτε όμως με πολύ γρήγορο ρυθμό, με αποτέλεσμα να μιλάτε κάποιες φορές χωρίς ιδιαίτερη σκέψη λέγοντας πράγματα που δεν σας εκφράζουν. Με λίγη προσοχή θα μπορέσετε να το αποφύγετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα λάβετε πολύ σημαντική βοήθεια από φίλους σας σε κάτι σημαντικό που σας απασχολεί. Στα επαγγελματικά σας κερδίζετε την προσοχή χάρη στην αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας. Σε πνευματικό επίπεδο, επεκτείνετε τους ορίζοντες σας αποκτώντας ουσιαστική γνώση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...