Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

5.000.000 € για τα μπάνια του βασιλιά

Mπάτλερ, γυμναστές και μάγειρες ανάμεσα στα 200 άτομα της συνοδείας του Μοχάμεντ ΣΤ’ του Μαρόκου και της Λάλα Σάλμα σε ξενοδοχείο στην Κυλλήνη

4er3qt6 5Σαν… στραγάλια σκορπούσε τα εκατομμύρια (!) το βασιλικό ζεύγος του Μαρόκου καθ’ όλη τη διάρκεια των πολυέξοδων διακοπών του στην Ηλεία! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ξόδεψαν μέσα σε μόλις μία εβδομάδα το ιλιγγιώδες ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ως είθισται με αρχηγούς κρατών που επισκέπτονται ξένη χώρα, η αυτού μεγαλειότητα ο 51χρονος Μοχάμεντ ΣΤ’, η 37χρονη σύζυγός του πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, τα δύο παιδιά τους, οι φίλοι τους και τα άτομα της συνοδείας τους (συνολικά άγγιζαν τα 200 άτομα!) ακολουθούνταν διακριτικά σε κάθε βήμα τους από τους δώδεκα άνδρες και γυναίκες της βασιλικής φρουράς και από οκτώ Ελληνες και Ελληνίδες αστυνομικούς από την Ασφάλεια Πύργου και το τμήμα της Αμαλιάδας. Το ζευγάρι των γαλαζοαίματων και η συνοδεία του έφτασαν την περασμένη Τετάρτη στο αεροδρόμιο του Αράξου Αχαΐας μαζί με τον αντιβασιλιά και τον πρεσβευτή του Μαρόκου στην Ελλάδα.

Από εκεί ταξίδεψαν για την Κυλλήνη όπου διέμειναν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Grecotel Olympia Riviera». Τη βασιλική αποστολή συμπλήρωναν υπηρέτες, μπάτλερ, γυμναστές και μάγειρες που ακολουθούσαν τον βασιλιά (όποτε εκείνος έκρινε ότι έπρεπε), ενώ δεν έλειπαν και τα καπρίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μοχάμεντ ΣΤ’ ήθελε να έχει πολύ χώρο μέσα στις υπερπολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου του και χρειάστηκε να γίνουν… μετατροπές προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του και να μείνει ευχαριστημένος! Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ηλεία έφτασαν αεροπορικώς ακόμη και φορτία με διάφορα πράγματα που έκρινε απαραίτητα, όπως συγκεκριμένα ποτά, χαλιά και πίνακες! Ακόμη και ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας μπροστά στο ξενοδοχείο είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε ο 51χρονος και η οικογένειά του να απολαμβάνουν το πρωινό, το μεσημεριανό και το δείπνο τους ανενόχλητοι!

4er3qt6 1

Η Λάλα Σάλμα κατέβαινε κάθε μεσημέρι στην παραλία και απολάμβανε τον ήλιο και το μπάνιο της έως αργά το απόγευμα, ενώ σε απόσταση ασφαλείας ήταν ακροβολισμένες οι γυναίκες αστυνομικοί της φρουράς της, με σκοπό να μην την πλησιάσει ή τη φωτογραφίσει κανείς! Τα απρόοπτα δεν έλειψαν, αφού -όπως έγινε γνωστό- άνδρες της μαροκινής φρουράς υποχρέωσαν κάποιους να σβήσουν από κινητά ή φωτογραφικές μηχανές τα στιγμιότυπα στα οποία απαθανάτιζαν τους γαλαζοαίματους σε στιγμές ξεγνοιασιάς.

Οι εξορμήσεις

Η βασιλική οικογένεια προτίμησε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της μέσα στο ξενοδοχείο, που της παρείχε τα πάντα, ωστόσο υπήρξαν και κάποιες στιγμές που μετακινήθηκε. Η πρώτη φορά ήταν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν τα παιδιά (ο 12χρονος Μουλάι Χασάν και η οκτάχρονη Λάλα Χαντίγια) μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας επισκέφτηκαν την Αρχαία Ολυμπία, παρά την αφόρητη ζέστη, και αργότερα την αγορά, απ’ όπου αγόρασαν αναμνηστικά.

Η δεύτερη φορά ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο βασιλιάς επιβιβάστηκε μαζί με φίλους και συγγενείς σε μια πολυτελή θαλαμηγό που είχε δέσει στην παραλία των Λουτρών της Κυλλήνης και πήγαν έως τη Ζάκυνθο, δίχως όμως να κατεβούν στο νησί.

Η τρίτη φορά που η οικογένεια βγήκε από το ξενοδοχειακό συγκρότημα ήταν την επομένη, οπότε επισκέφθηκαν την παραθαλάσσια Γλύφα όπου απόλαυσαν φρέσκο ψάρι. Η αναχώρηση των Μαροκινών γαλαζοαίματων έγινε την Τρίτη, πάλι μέσω Αράξου, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψουν σύντομα στη χώρα μας για ακόμη έναν γύρο διακοπών, σε άλλο μέρος, πιθανότατα σε νησί.

 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...