Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Τα «γυρίζει» η χήρα!

Δεν ήμουν στο σπίτι τού εγκλήματος στην Ερμιονίδα, είπε η 37χρονη Δ. Βούλγαρη, αλλά δεν έπεισε κανέναν και προφυλακίστηκε

fq3wtw3te4 3Παρά τα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος της, η σατανική χήρα της Ερμιονίδας εξακολουθεί να επιμένει στην αθωότητά της. Ομως δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή στον οποίο παρουσιάστηκε χθες και την έκρινε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν την Τρίτη, οπότε πέρασε υποβασταζόμενη το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ναυπλίου, η 37χρονη Δήμητρα Βούλγαρη μπήκε στις 11.45 χθες το πρωί στο ανακριτικό γραφείο.

Ως τις 13.45 αρνιόταν πεισματικά τα πάντα σχετικά με τη συμμετοχή της στη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, στις 8 Δεκεμβρίου, στο σπίτι του οικογενειακού φίλου τους που είχε μετατραπεί σε «ναό» ομαδικού σεξ και swinging μεταξύ ζευγαριών.

«Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω τον άντρα μου!» απάντησε με σταθερή φωνή στις ερωτήσεις του ανακριτή σχετικά με το τι έγινε τη μοιραία μέρα, ενώ υποστήριξε δίχως να λυγίσει ούτε στιγμή: «Είμαι βέβαιη ότι εν καιρώ θα αποδειχτεί η αθωότητά μου»!

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση της 37χρονης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα οδηγηθεί στο γυναικείο τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού.

Μιλώντας στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης Σπύρος Ρομποτής επισήμανε ότι η προσωρινή κράτηση της πελάτισσάς του διατάχθηκε και για την ασφάλειά της: «Η απόφαση αυτή χρυσώνει κάπως το χάπι στους συγγενείς του θύματος και, σε κάθε περίπτωση, έγινε fq3wtw3te4 5και για λόγους προστασίας της ίδιας. Δεν μπορεί να επιστρέψει σε μια εξαγριωμένη κοινωνία, τουλάχιστον μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος.

»Αρνείται την πράξη, αρνείται τη φυσική της παρουσία στον χώρο, αρνείται ότι έχει ομολογήσει ποτέ την ενοχή της» τόνισε ο κ. Ρομποτής, προσθέτοντας ότι η Δήμητρα Βούλγαρη ήταν σαφώς καλύτερα χθες από ό,τι στην προηγούμενη εμφάνισή της στα δικαστήρια:

«Η παρουσία της την Τρίτη ήταν αποτέλεσμα της εξάντλησης όλων των προηγούμενων ημερών που υπέστη ταλαιπωρία, ειδικά από τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η προανάκριση. Η ίδια είπε ότι εξεταζόταν από τους αστυνομικούς επί 21 ώρες».

Αίτημα για αναπαράσταση

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Λάμπρου, Γιώργος Γεωργόπουλος σημείωσε ότι σήμερα το πρωί θα υποβάλει αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος, καθώς κατά τη διάρκεια της δίωρης κατάθεσής της στον ανακριτή η 37χρονη ανασκεύασε πλήρως όσα είχε ομολογήσει αβίαστα ενώπιον του εισαγγελέα την περασμένη Παρασκευή.

«Η οικογένεια πάντως αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη για την προσωρινή κράτηση της κατηγορουμένης. Είναι μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτούς. Φυσικά ο δικός τους άνθρωπος δεν γυρίζει πίσω… Ομως εκτιμάμε ότι λήφθηκαν υπόψη σε πρώτη φάση όλα τα πραγματικά περιστατικά τα οποία τεκμηριώνουν όσα είχε ομολογήσει αρχικά η κατηγορούμενη, δηλαδή τη συμμετοχή της στο έγκλημα» επισήμανε ο κ. Γεωργόπουλος.

Αναρτήσεις όλο νόημα μέσα από το προφίλ που είχε στο facebook

Με στιγμιότυπα από ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές είχε γεμίσει τη σελίδα της στο facebook η Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία όλο αυτό το διάστημα εμφανιζόταν παντού ως χαροκαμένη σύζυγος. fq3wtw3te4 6Εχοντας βάλει ως φωτογραφία προφίλ τη δεκάχρονη κόρη της και ως φωτογραφία εξωφύλλου το πρόσωπο του δολοφονημένου άντρα της, η 37χρονη έκανε τους τελευταίους επτάμισι μήνες αναρτήσεις όλο… νόημα!

Δεκαέξι μέρες μετά τη δολοφονία του 42χρονου ναυτικού Θανάση Λάμπρου και συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου, ανέβασε το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Σκοτώνω»!

Χαρακτηριστικό επίσης ήταν το τελευταίο status της, λίγες ώρες προτού οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα και ομολογήσει τη δολοφονία του συζύγου της: «Μην εκδικείσαι κανέναν. Αργά ή γρήγορα θα το κάνει η ζωή για εσένα. Εχε της εμπιστοσύνη» ήταν το τελευταίο μήνυμα της.

Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε το 2012 ως «Lousil Lambrou» και μετά τη δολοφονία του συζύγου της στις 8 Δεκεμβρίου κοινοποιούσε φωτογραφίες του γράφοντας πόσο πολύ της έλειπε! Στις 20 Ιουνίου σχολίαζε μια φωτογραφία της κόρης της από αθλητικές ασκήσεις: «Αγάπη μου, πόσο χαρά του δίνεις, έστω και από εκεί ψηλά!» Στις 14 Ιουνίου ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όσους προσπαθούν μέσα από δύο μικρά μελαγχολικά ματάκια να επιβεβαιώσουν κάτι που οι ίδιοι ξέρουν, απλά το καλύπτουν! Μέχρι πότε; Απλά ο χρόνος όλο και λιγοστεύει. Ανυπομονώ…»!

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...