Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Αλμυρά» φιλιά στην καυτή άμμο

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις παραλίες

qe54tw35t 11Από τη Βάρκιζα μέχρι τη Μύκονο τα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας και της διεθνούς showbiz χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σε κοσμική πλαζ της «βασίλισσας των Κυκλάδων», όπου κάνουν διακοπές εδώ και καιρό, αιχμαλώτισε ο φακός της «Espresso» την κόρη του «αφεντικού» της Φόρμουλα 1 Μπέρνι Εκλεστον, Ταμάρα με τον άντρα της Τζέι Ρούτλαντ και την κόρη τους Σοφία.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου η Ταμάρα έπαιξε με τη μικρή Σοφία στην άκρη του γιαλού και αργότερα βολεύτηκε δίπλα στον άντρα της στις ξαπλώστρες και αντάλλαξε μαζί του παθιασμένα φιλιά. Σε ανάλογο mood ο Αγγελος και η Βιβή Μπασινά συνεχίζουν κι αυτοί τις διακοπές τους στο κοσμικονήσι.

(δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες)

Καταπληκτικό κορμί

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η γυναίκα του αντιμετωπίζουν τον καύσωνα κάνοντας βουτιές στα γαλανά νερά και φαίνεται να τα περνούν θαύμα. Στο ίδιο μέρος παραθερίζουν και ο Γιώργος Θεοφάνους με τη γυναίκα του Βίλλυ, η οποία -παρεμπιπτόντως- διαθέτει καταπληκτικό κορμί και ούτε καν της φαίνεται πως έχει κάνει τρία παιδιά. Στα γραφικά δρομάκια της Μυκόνου εντόπισε ο φακός τον ζάπλουτο Ελληνα Σταύρο Νιάρχο με τη σύντροφό του Τζέσικα Χαρτ, η οποία έκανε τις βόλτες της στο νησί και με τον διάσημο φωτογράφο Μάριο Τεστίνο.

Την ίδια ώρα στο Sundara Beach, στη Βάρκιζα, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός έκανε βουτιές, θαλάσσια σπορ και τρυφεράδες με την αγαπημένη του Φελίσια Λαπάτη. Την ίδια πλαζ επέλεξαν και η Βάσω Κολλιδά με τον Γιάννη Εμμανουηλίδη. Το ζευγάρι έκανε ηλιοθεραπεία και κάθε φορά που νόμιζαν ότι δεν τους κοιτούσε κανείς αντάλλαζαν καυτά φιλιά.

Θαλασσινά και αμοργιανό κρασί για τον Τομ Χανκς

Δεν είναι μόνο ο σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν στην Αμοργό. Το «Απέραντο Γαλάζιο» της Ελλάδας απόλαυσε στο ίδιο νησί για ένα 24ωρο και ο Τομ Χανκς. Εχοντας ως βάση του την Αντίπαρο, όπου διατηρεί εξοχική βίλα, ο φιλέλληνας σταρ του Χόλιγουντ έφτασε την περασμένη Τρίτη στο λιμάνι της Αιγιαλής με θαλαμηγό που έριξε άγκυρα στ’ ανοιχτά. Ο Τομ και η παρέα του προσέγγισαν την ακτή με φουσκωτό και έπειτα κάθισαν για φαγητό σε μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες του νησιού, Το Κοράλλι, όπου έφαγαν θαλασσινά και άλλα καλούδια της μεσογειακής κουζίνας πίνοντας παράλληλα ντόπιο κρασί.

Η ΗΡΩΙΔΑ DRAG QUEEN ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ηρθε στη Μύκονο από το Μαϊάμι για να παρουσιάσει το drag show της σε γνωστό κλαμπ του νησιού και έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε φλεγόμενο αυτοκίνητο. Η απίστευτη ιστορία της drag queen Elaine Lancaster ξεδιπλώθηκε στις σελίδες της αμερικανικής εφημερίδας «Miami Herald», όπου η ίδια παραχώρησε συνέντευξη σχετικά μ’ ένα γεγονός που της συνέβη στο ελληνικό νησί την προηγούμενη Παρασκευή. Η Elaine, η οποία έχει κάνει περάσματα από το reality show «The Real Housewives of Miami», ισχυρίστηκε πως είδε ένα αυτοκίνητο να φλέγεται και τον επιβάτη του να μην μπορεί να βγει, επειδή είχε κολλήσει η ζώνη ασφαλείας του. Αμέσως έβαλε το χέρι της μέσα από το τζάμι, απασφάλισε τη ζώνη και τον έσωσε.

(δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες)

 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....