Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (31.07.15)

Δάκρυσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Πάτρα και έγινε θέμα σε όλα τα sites. Oτι;

Δάκρυσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου (κεντρική φωτό) στην εκπομπή του Πάτρα και έγινε θέμα σε όλα τα sites. Oτι; Είναι άνθρωπος κι αυτή, πράγμα που η συνήθης ψυχρότητα και αποστασιοποίηση απ τον «λαουτζίκο» δεν αφήνει να φανεί; Τα ερωτήματα είναι ρητορικά, μια και ξέρουμε πως δεν υπάρχουν ειδήσεις και βγάζουμε όλοι από τη μύγα ξίγκι!

*

Η Φώφη Γεννηματά ήταν καλεσμένη στη Σία Κοσιώνη εντυπωσιάζοντάς μας ενδυματολογικά, ως η κουμπάρα του διπλανού γάμου με χορό όλο νησιώτικα σε κοσμική ταβέρνα! Μπλε σατέν σακάκι, που απορούμε πού το πέτυχε, μια και τα τελευταία 50 χρόνια οι βιοτεχνίες δεν κυκλοφορούν τέτοια πατρόν!

*

Λαμποκόπαγε και μόνο που δεν μας τύφλωνε το σακάκι της κυρίας Γεννήματα, ενώ από μέσα ξεχώριζε το μαύρο κορμάκι, ταιριαστά σεμνό, με μια υποψία αισθησιασμού εντέχνως αθώα! Και μαλλί; Φουσκωτό και ξανθό να εντυπωσιάζει, αλά Αλίκη στα ύστερα χρόνια!
tqw4t43wet 2
*

Η Σία Κοσιώνη (φωτό), ως… κοντοχωριανή της Στάη, με σακάκι πολύ της μόδας στα 80s, διάλεξε για τη συνέντευξη το πρασινάκι. Διευκρίνισε δε πως ήταν «τυχαία» η επιλογή, και όχι λόγω ΠΑΣΟΚ – ή Παναθηναϊκού, προσθέτουμε και εμείς. «Για όποιον λόγο και αν το βάλατε, είναι ένα ωραίο χρώμα» υπερθεμάτισε η κυρία Φώφη -κουμπάρα- Γεννηματά.

*

Απολαύσαμε και τον κυρ Μπογδάνο σε ρόλο έγκυρου δημοσιογράφου να συνομιλεί βαρυσήμαντα με τον κ. Λεβέντη της Ενωσης Κεντρώων. Ηταν δε τόσο βαρύγδουπες οι κολακείες, που και ο Ομπάμα ακόμα αν τις άκουγε, υπερβολικές θα τις έβρισκε!

*

Το να διακόπτεις τον συνομιλητή σου, να ουρλιάζεις, να ειρωνεύεσαι και να προσβάλλεις είναι οι κανόνες που επικρατούν ακόμα στις εκπομπές ενημέρωσης με πολιτικούς. Ούτε στα πάνελ των παλιών μεσημεριανάδικων και του Λιάγκα και της Σκορδά δεν επικρατεί πια τέτοια έλλειψη τρόπων, αγωγής και ουσιαστικού ενδιαφέροντος!

*

Στον δικό μας τόπο ζούμε άσχημες εποχές εσωστρέφειας. Ομως, το ότι ο οδοντίατρος από τη Μινεσότα δολοφόνησε λιοντάρι στην Κένια, τον Σεσίλ, παρασύροντάς τον εκτός ασφάλειας, πληρώνοντας τρελά λεφτά για να κάνει το κεφάλι του ζώου διακοσμητικό στον τοίχο και να λέει σήμερα «Είμαι νόμιμος», μπορεί μόνο έξαλλους να μας κάνει. Παγκόσμια η βλακεία…

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και τα κανάλια Novasports ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...