Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούργιες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας. Είστε πρόθυμοι να…

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, χωρίς να έχετε απληστία και θα κατακτήσετε τους στόχους σας. Ελάτε σε επαφή με άτομα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα δεν θα πλήξετε, καθώς θα είστε διαρκώς σε ένταση. Πόσο όμως θα αντέξει το νευρικό σας σύστημα; Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις γι’ αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούργιες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας. Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αντιλήψεις και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί. Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν, όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ: Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δεν θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσείς χάνετε κάθε ελπίδα για επικοινωνία. Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα. Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και στους τομείς που δραστηριοποιήστε. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει συνεχώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά και θα ελέγξετε αν αυτά που τελικά καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας. Ακόμα και τις στιγμές που θα νιώσετε ανεπαρκείς στο να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των άλλων αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος. Οι επιθυμίες και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας θα φιλτράρονται περισσότερο από το μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαγκιστρωθείτε απ’ ό,τι σάς φθείρει, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία σας. Ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είστε πιο επικοινωνιακοί, με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή τον σύντροφό σας θα είναι έντονη. Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...