Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα. Προσπαθήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του. Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας, μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε, διότι υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία. Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμη και τα πιο τρελά όνειρά σας. Για ό,τι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας, αποκτήστε περισσότερη σιγουριά. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο. Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα. Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

ΛΕΩΝ: Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τα δικά σας άτομα. Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο. Ισως η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής, ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Η απογοήτευση που σας πιάνει κάποιες φορές σάς κρατάει μακριά από τις επιτυχίες. Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί όπου θέλετε και όχι εκεί όπου κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας. Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας. Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητείτε στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε, αρχίζει να δικαιώνεται. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας. Οι ειδήσεις που θα πάρετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τακτοποιήστε κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να ανασάνετε. Εχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Συγκεντρωθείτε στις καινούργιες επιλογές σας και μην αποκλίνετε από τον στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να κατασταλάζετε σε πρόσωπα και καταστάσεις για να καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα κρίνετε τις επιλογές σας. Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει, όπως και να ‘χει, να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται ότι θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...