Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Κουμπάρος με φανελάκι & χλαμύδα

Εκκεντρικός και ως κουμπάρος με χλαμύδα στον γάμο του ποινικολόγου Γ. Παγορόπουλου με τη δημοσιογράφο Αντζυ Μανουσέλη

eq34tg 2Προκλητικός -μία ακόμη φορά- ο Λάκης Γαβαλάς! Ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε σε εκκλησία με νέα αυτοσχέδια, εκκεντρική αμφίεση, που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο Mr. Lak, ο οποίος είχε αναλάβει τον ρόλο του κουμπάρου στον γάμο του ποινικολόγου Γιάννη Παγορόπουλου με τη δημοσιογράφο Αντζυ Μανουσέλη (τελέστηκε το Σάββατο 25 Ιουλίου στο γραφικό ξωκλήσι της Αγίας Αννας, στον Αμπελά της Πάρου), φορούσε λευκό χιτώνα που αποκάλυπτε τα γυμνά και διακοσμημένα με έντονα τατουάζ μπράτσα του.

Σκουλαρίκια

Το κεφάλι του ήταν στολισμένο με ψεύτικα μοβ και κόκκινα λουλούδια, ενώ από τα αυτιά του κρεμόντουσαν δύο τεράστια σκουλαρίκια. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βλέποντάς τον στο πλευρό της νύφης (φορούσε λευκό μακρύ νυφικό και επίσης είχε λουλούδια στο κεφάλι) παρομοίασαν το στιλ του με εκείνο κάποιας σουρεαλιστικής… νύφης!

Πάντως ο ίδιος ο Λάκης έδειξε να απολαμβάνει την κουμπαριά eq34tg 1του και ανέβασε στη σελίδα του στο facebook φωτογραφίες από το μυστήριο με ευχές προς τους νεονύμφους. «Μεγάλη χαρά ένιωσα που στεφάνωσα τον πολυαγαπημένο μου φίλο και συνήγορο μου Γιάννη Παγορόπουλο με την πανέμορφη Αντζυ σε ξωκλήσι της Πάρου. Τους εύχομαι γλυκές χαρές, ηρεμία, υγεία, λεφτά και χρόνο να τα απολαύσουν» έγραψε συγκεκριμένα.

Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Μάλιστα, για να είμαστε ακριβείς, θα πρέπει να πούμε ότι υπήρχε και δεύτερος κουμπάρος, που ήταν ο ουρολόγος Τάσος Κόλλιας.

Σε δύσκολη θέση ο πατήρ Πέτρος

Πάντως το μεγαλύτερο σοκ με την… εξωγήινη εμφάνιση του Λάκη στον ιερό χώρο υπέστη ο πατήρ Πέτρος, ο οποίος τέλεσε το μυστήριο του eq34tg 5γάμου. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ιερέα ο οποίος -όπως λέγεται- «δεν είναι σκληροπυρηνικός» στα καθήκοντά του (έχει παντρέψει και άλλα γνωστά πρόσωπα της showbiz, μεταξύ των οποίων και τον Νίκο Βουρλιώτη), ένιωσε άβολα με το να έχει στο πλευρό του έναν κουμπάρο με… λουλούδια στο κεφάλι.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον πατέρα Πέτρο Κορτσιάνο και του ζήτησε να σχολιάσει την εν λόγω εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά. «Μετά τον γάμο με βρήκαν κάποιοι στον δρόμο και μου είπαν διάφορα, αλλά εγώ τι μπορούσα να κάνω; Να μη βγάλω φωτογραφία μαζί του επειδή έχει λουλούδια στο κεφάλι; Ο καθένας έχει ευθύνη για ό,τι κάνει. Εγώ δεν μπορώ να βάλω μυαλό στον καθένα. Εκανα αυτό που έπρεπε και όπως έλεγε και ο μακαριστός Χριστόδουλος, η Εκκλησία είναι ανοιχτή ακόμη και γι’ αυτούς που φοράνε σκουλαρίκια» μας είπε ο πατήρ Πέτρος.

Οσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη φιγούρα του σε νεαρή ηλικία να περιλαμβάνεται στην ύλη σχολικού βιβλίου, ο ιερέας απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...