Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (06.08.15)

Τις νύχτες τα κανάλια προβάλλουν τα αστεία τηλεπαιχνίδια, που συνήθως έπειτα από λίγο απαγορεύονται. Καινούργιο αστέρι είναι ένας νεαρός που…

Τις νύχτες τα κανάλια προβάλλουν τα αστεία τηλεπαιχνίδια, που συνήθως έπειτα από λίγο απαγορεύονται. Καινούργιο αστέρι είναι ένας νεαρός που μιλά όλο με «λιιι» και «νιιι», θυμίζοντας ρόλο γραμμένο από τον Καπουτσίδη. Εξηγώντας τη λέξη «καμπαλιάρος» λέει πως είναι ψάρι, φαγητό και το παραγγέλνουμε στα ταβερνάκια. Ελαααα! Ποτέ δεν θα το βρούμε, διότι ξεχάσαμε και πώς είναι τα ταβερνάκια, όχι τι σερβίρουν!

*

Ρωτάει ο παρουσιαστής σε γραμμή από πού «τηλλλλεφωννούν». «Αααα! Απ το ωραίο Γρίνιο» θαυμάζει. «Αγρίνιο» λέει ο παίκτης! Οχι, απ’ το γνωστό σε όλους Γρίνιο! Και δίπλα του είναι το Σολόγγι. Ο παίκτης τελικά είπε πως η λέξη είναι «μπαλίκαρος» (προφανώς είναι ένα ψάρι – μεζές που τρώγεται στο Γρίνιο)!
f234r34qtq 3
*

Μεταξύ μας τώρα! Οτι η Ντορέτα Παπαδημητρίου θα κάνει τη Σκορδά και τον σύζυγό της να τρέμουν από τον φόβο τους και πως έντρομοι θα σπεύσουν στην Αθήνα εγκαταλείποντας τις θαλασσάρες τους και τη ζωάρα τους στο Αιγαίο, δεν το βλέπουμε! Τη νέα σεζόν θα χτυπάνε 50άρια!

*

«Α! Βέβαια, δεν έχω καμία όρεξη να χωθώ σ’ αυτή την αρένα πάλι» σχολίασε η Χριστίνα Πολίτη για τη συμμέτοχη της στο νέο πρωινό του Mega. Οτι έχει τα δικά της, τα ‘χει! Και ξέρει και μιλάει!

*

Μαθαίνουμε πως ο Νίκος Παρτσώλης, δημοσιογράφος, στέλεχος εκπομπών αλλά και μπροστά από τις κάμερες χρόνια, ενδέχεται να είναι στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στη νέα της εκπομπή. Επιτέλους, τα κανάλια να αξιοποιούν ανθρώπους τους που και εργατικοί είναι και πανέξυπνοι, όπως ο Νίκος, ο όποιος επιπλέον έχει ένα θανατηφόρο χιούμορ.

*

Κάτι πρέπει να γραφούμε και εμείς τον μήνα Αύγουστο, αλλά παιδιά μου, να με συμπαθάτε, όμως δεν μπορώ να πανηγυρίσω και να αναλύσω την έλευση της Ηλιακή στο πρωινό του ΑΝΤ1, όταν γίνεται σφαγή από απολύσεις. Εχοντας φάει κατακέφαλα την ανεργία -την πλήρωσα- και τα lock out, λυπάμαι αλλά σκέφτομαι τις οικογένειες που τις έζωσαν τα φίδια.

*

Αυτό που τσαμπουνάνε τα κανάλια, πως χρησιμοποιούν «άκοφτα» και «άφθαρτα» πρόσωπα για τις εκπομπές, μάλλον σημαίνει «φτηνούς», «άσχετους» και μη «επαγγελματίες», ε; (Ρητορική η ερώτηση, μη μου απαντάτε, γνωρίζω εμπειρικά την καταφατική απάντηση.)
f234r34qtq 1
*

Περίλυπα μαθαίνουμε πως όχι, ο Μάρκος Σεφερλής δεν συμφώνησε με το Star, μια βόλτα είχε περάσει από την Κάτω Κηφισιά μια και τον έφερνε ο δρόμος, να συζητήσει για τις παραστάσεις του που θα προβληθούν του χρόνου. Ο καλός δεν χάνεται…

*

ΕΙΔΗΣΗ:
Πολλά γράφτηκαν για τον «Αστέρα Ραχούλας» του Alpha, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα κανάλια, το σίριαλ θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του δεύτερου μισού της σεζόν.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...