Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (07.08.15)

Αυτό το ότι διάλεξαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου με το ύφος πάντα «τι ξινό είναι το λεμόνι που μόλις δάγκωσα», για να είναι…

Αυτό το ότι διάλεξαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου (κεντρική φωτό) με το ύφος πάντα «τι ξινό είναι το λεμόνι που μόλις δάγκωσα», για να είναι γυναικείο το πρωινό του Mega δάκρυα από τα γέλια μάς φέρνει. Δηλαδή τα προηγούμενα πρωινά τους με τις αποτριχώσεις, τα τρομπαρίσματα στήθους, τα κουτσομπολιά, τα ρούχα της μόδας ήταν βουτηγμένα στην τεστοστερόνη!

*

Και είναι τόση η ανάγκη μας για ειδήσεις τον Αύγουστο, που ως και με το ότι θα σκουρύνει έναν τόνο το μαλλί η Μενεγάκη ασχολούμεθα! Αυτά είναι που καίνε! Θα μας τιμωρούν άμα πάθουμε καρκίνο και θα γίνει ξανθιά απλώς σαντρέ η Ελένη. Σκάσαμε σου λέω!
dq34fq34t 3
*

Η Ναταλία Γερμανού (φωτό) ήταν και παραμένει για εμάς μακράν η καλύτερη παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών. Της έχουμε αδυναμία και λατρεύουμε τις συνεντεύξεις της. Ο,τι γράφουμε είναι από ενδιαφέρον, αλλιώς θα σιωπούσαμε διαπαντός, όπως γίνεται στους αμερικανικούς γάμους…

*

Ηταν όνειρο ζωής να αποκτήσει σκάφος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που υπήρξε και παρουσιαστής του Mega αλλά και ανήσυχος πολιτικός με κάποιο ξεχασμένο ήδη κομματικό συνδυασμό ως υποψήφιος. Ο καλός ηθοποιός τα κατάφερε λοιπόν! Εχει σκάφος! Για να χαλαρώνει σε ερημικές παραλίες! Εμ πώς! Μαζί με την πλέμπα θα ‘ρθει στη Λούτσα και στον Κάλαμο κοτζάμ Μαρκουλάκης!

*

Εσάς μπορεί να σας τρώνε η τσιμεντίλα και ο καύσωνας που δεν λέει να τελειώσει, έχοντας να πληρώσετε ΦΠΑ, διακανονισμούς με δόσεις, κανονική Εφορία μες στον μήνα και όλα αυτά με το 60άρι της μέρας κι αν υπάρχει κι αυτό, αλλά μη μου ανησυχείτε καθόλου, τα ινδάλματά μας συνεχίζουν τις διακοπές τους! Και ευτυχώς που υπάρχει το Instagram να δείχνουν τα ωραία -φυσικά πειραγμένα από νυστέρια!- κορμιά τους!
dq34fq34t 1
*

Η Σισσυ Χρηστίδου (φωτό), η Ελένη Φουρέιρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δούκισσα Νομικού, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζουν τις διακοπές τους και φοράνε ωραία μαγιό! Υπονοείται η λεζάντα στις φωτογραφίες τους: «Θαύμασέ με, κακομοίρη, να μη γίνω σαν εσένα»!

*

Καλά, στις εποχές που διανύουμε δεν καταλαβαίνουν πως μόνο δημοφιλείς δεν τις κάνουν τέτοιες πόζες και τέτοια διαφήμιση της καλής ζωής τους ενώ η χώρα σπαράζει να τελειώσει το πιο αλλόκοτο καλοκαίρι του αιώνα;

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Ο Γιώργος Πολυχρονίου αρχίζει μεσημεριανή εκπομπή στο E από το επόμενο κιόλας Σαββατοκύριακο. Βετεράνος και όλα τα μπορεί!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...