Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Ο «καλός πολίτης» που ξέρει πλέον να «περνάει καλά»

Ο Νίκος Μακρόπουλος μιλάει στην «Espresso» για την κρίση που χτύπησε και τις πίστες, τη σχέση με τον γιο του, αλλά και τον… τετράποδο έρωτά του.

Αφού έγινε «καλός πολίτης», τώρα το πήρε απόφαση και θα «περνάει καλά»! Ο Νίκος Μακρόπουλος επέστρεψε δυναμικά στην αθηναϊκή νύχτα και εν μέσω κρίσης -σημειωτέον την έχει τραγουδήσει προτού μας την επιβάλλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο- έχει καταφέρει να γεμίζει το «Romeo Summer» από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή. Η «Espresso» συνάντησε τον Θεσσαλονικιό τραγουδιστή, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι είναι τρελά ερωτευμένος με την Οπρα και πως πριν από λίγους μήνες έγινε μπαμπάς! Είναι ίσως ο μόνος Ελληνας που δηλώνει πως δεν χρωστάει σε κανέναν: «Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη χρωστάει. Δόξα τω Θεώ όμως, τα έφερα έτσι που να μπορώ να πω πως δεν χρωστάω. Φυσικά δεν με αφήνει αδιάφορο όλη αυτή η κατάσταση γύρω μου. Ανησυχώ για το μέλλον, κυρίως των νέων ανθρώπων, που είναι αβέβαιο. Προσωπικά μπορώ να ζήσω και με τα πολλά και με τα λίγα. Το θέμα δεν είναι αν θα κόψουμε από τον μισθό μας, αλλά να μην κάνουμε εκπτώσεις στον εαυτό μας» λέει ο Νίκος Μακρόπουλος που δεν φοβάται να δηλώσει πως έχει δεχτεί μείωση στην αμοιβή του, ωστόσο θεωρεί τον εαυτό του από τους ευλογημένους καλλιτέχνες, καθώς ο κόσμος ζητάει να τον δει και να τον ακούσει: «Ολοι προσαρμοζόμαστε. Θα ήταν ψέμα να πω πως έχει διατηρηθεί η αμοιβή μου στα παλιά επίπεδα, ωστόσο παρατηρώ πως μπορεί ο κόσμος να περνάει δύσκολα, όμως έχει ανάγκη να διασκεδάσει. Να ακούσει λαϊκά τραγούδια και να ευχαριστηθεί. Το βλέπω και στην περιφέρεια, αλλά και στους ομογενείς κάθε φορά που εμφανίζομαι στο εξωτερικό».2f96g856h6

Χιούμορ

Αν και δεν μιλάει πολύ, όταν καταφέρει κάποιος να τον κάνει να αισθανθεί άνετα, διαπιστώνει πως πρόκειται για ένα πολύ απλό, παλαιάς κοπής αρσενικό, που διαθέτει άφθονο χιούμορ. Βέρος Θεσσαλονικιός, ο Νίκος Μακρόπουλος γελάει όταν τον ρωτάνε αν έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια: «Γιατί πρέπει όλοι όσοι τραγουδάμε λαϊκά τραγούδια να έχουμε ζήσει ένα δράμα δεν το έχω καταλάβει ποτέ» λέει γελώντας και συνεχίζει: «Μια χαρά ήταν τα παιδικά μου χρόνια και μεγαλώνοντας έκανα αρκετές δουλειές μέχρι να καταφέρω να εδραιωθώ στον χώρο του τραγουδιού. Βέβαια, θα σας πω πως υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου που έπρεπε να σταματήσω το τραγούδι και ασχολήθηκα με άλλες δουλειές. Τελικά με κέρδισαν οι πίστες». Αναμφισβήτητα από τους πιο καλοντυμένους τραγουδιστές, ο Νίκος Μακρόπουλος δηλώνει πως δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα ρούχα του, αλλά πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παπούτσια και τα ρολόγια: «Γενικά είμαι άνθρωπος της λεπτομέρειας. Δεν μπορώ να πω πως σπαταλάω ώρες ατελείωτες μέχρι να αποφασίσω για το ντύσιμό μου στην πίστα, αλλά εκτιμώ ένα καλό ζευγάρι παπούτσια» λέει ο δημοφιλής αοιδός.

Ο Νίκος Μακρόπουλος δεν ανήκει σε αυτούς που κυνηγούν την προβολή της προσωπικής τους ζωής. Μάλλον το αντίθετο, αφού θεωρεί πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνει ο καθένας μέσα στο σπίτι του: «Πραγματικά, πλέον με όλη αυτή την κατάσταση δεν πιστεύω πως ο κόσμος θέλει να μάθει τι κάνει ο Μακρόπουλος όταν κατεβαίνει από την πίστα. Ο κόσμος θέλει να έρθει, να διασκεδάσει και να ξεχαστεί για λίγο από την καθημερινότητα. Δικό μου χρέος είναι να τον κάνω να περάσει καλά, σεβόμενος τα χρήματα που έχει δώσει για να έρθει να με ακούσει».

Το τελευταίο διάστημα το νέο κομμάτι του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο «Θα περνάω καλά» ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας, ενώ ξεσηκώνει τους θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών όταν το επιλέγουν οι DJ για να κάνουν τα γυναικεία κορμιά να λικνιστούν στον ρυθμό του: «Η αλήθεια είναι πως και το “Μακριά από μας” αλλά και το “Θα περνάω καλά” τα αγάπησε ο κόσμος. Ισως το “Θα περνάω καλά” περισσότερο, γιατί αυτό είναι που στην ουσία θέλουμε όλοι μας, να περνάμε καλά» τονίζει ο Νίκος Μακρόπουλος πίνοντας μια γουλιά καφέ και σημειώνει: «Ακολουθούν και άλλα τραγούδια, που είμαι σίγουρος πως θα αγαπηθούν από τον κόσμο. Ηδη βρίσκομαι στο studio».5f96f8535

Η μεγαλύτερη αδυναμία του γοητευτικού τραγουδιστή είναι ο γιος του, Τάσος, ο οποίος είναι φοιτητής αρχιτεκτονικής σχολής και παράλληλα ασχολείται με τη ραπ μουσική. Μάλιστα όσοι γνωρίζουν από το συγκεκριμένο είδος κάνουν λόγο για ένα πολλά υποσχόμενο και ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο: «Με τον γιο μου έχουμε χτίσει μια υγιή σχέση βασισμένη πάνω απ’ όλα στην εμπιστοσύνη. Δεν είμαστε φιλαράκια με την έννοια της φιλίας, όπως τη γνωρίζουμε. Δεν πιστεύω άλλωστε σε αυτό. Είμαι της γνώμης ότι υπάρχει ένας σοβαρός διαχωρισμός μεταξύ του κολλητού και του πατέρα-φίλου. Σημαντικό είναι πως σεβόμαστε απόλυτα ο ένας τον άλλον και μεταξύ μας υπάρχει μόνο ειλικρίνεια. Ο Τάσος είναι όλη μου η ζωή» τονίζει και το πρόσωπό του γλυκαίνει, ενώ μιλάει γι’ αυτόν και εξομολογείται πως θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεργαστούν οι δυο τους: «Ο Τάσος είναι πολύ καλός στις ρίμες. Πραγματικά θαυμάζω όσους ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποια στιγμή σίγουρα θα συνυπάρξουμε καλλιτεχνικά, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα».

Αυτό τον καιρό ο Νίκος Μακρόπουλος διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της ζωής του, αφού το σχήμα στο «Romeo Summer» πάει από το καλό στο καλύτερο: «Νομίζω πως η παραλιακή μάς πάει πολύ» λέει γελώντας ο Νίκος Μακρόπουλος και εξηγεί: «Εχουμε κάνει πολύ καλή ομάδα με τον Κωνσταντίνο Γαλανό και την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Μαζί μας είναι επίσης η Πωλίνα Χριστοδούλου, ο Αλέξανδρος Νότας, ο λυράρης μας ο Γιάννης Κρητικός και μερικά ακόμη νέα παιδιά» λέει και τονίζει: «Για μένα είναι βασικό να υπάρχει μια πολύ δεμένη ομάδα για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου».

Ερωτας

Ο ίδιος αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, ενώ πλέον αντιμετωπίζει με χιούμορ τα του περιβόητου διαζυγίου του, ωστόσο μας αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος με μια μαύρη καλλονή που ακούει στο όνομα Οπρα: «Εχω έρωτα με τη σκυλίτσα μου την Οπρα. Είναι μια μαύρη, πανέξυπνη λαμπραντορίνα που πρόσφατα γέννησε, οπότε καταλαβαίνετε τι γινόταν στο σπίτι. Οποιος δεν έχει ζώα δεν μπορεί να φανταστεί πόση αγάπη δίνουν στο αφεντικό τους. Προσωπικά περνάω αρκετό χρόνο μαζί της. Με χαλαρώνει». Οσο για τα μελλοντικά του σχέδια: «Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι στο “Romeo Summer”. Σε λίγες μέρες θα απολαύσετε στις οθόνες σας το video clip του “Θα περνάω καλά”, σε σκηνοθεσία Μανώλη Τζηράκη με guest τη Βίκυ Κάβουρα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως διανύω μια πολύ δημιουργική φάση και μαζί με την ομάδα μου σκέφτομαι αρκετά καινούργια πράγματα. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα νέα μου τραγούδια»!

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...