Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΛΕΩΝ: Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα. Οι φίλοι δεν θα λείπουν από τη ζωή σας, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ό,τι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς συνεργάτες σας. Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθάει στον συναισθηματικό τομέα. Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορείτε να μην εκνευρίζεστε από τη στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα με θετική σκέψη και χαμόγελο. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά σχέδιά του. Δεχτείτε και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας ότι όταν μιλάτε για ισοτιμία, σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

ΛΕΩΝ: Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα. Οι φίλοι δεν θα λείπουν από τη ζωή σας, αλλά μάθετε να είστε πιο εκλεκτικοί και να προτιμάτε τους λίγους και καλούς. Μην αφήσετε τη διάθεσή σας να μεταβάλλεται και να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση. Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους. Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα. Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά. Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά. Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο, τις οποίες δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Δεχτείτε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμη και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση. Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν. Οι καινούργιες ιδέες σας θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας. Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ: Μη βάζετε διλήμματα στον σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε. Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη. Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...