Παίζουν «κρυφτούλι»!

Μαζί στη Σαντορίνη, χωριστά στο facebook.

Μαζί στη Σαντορίνη, χωριστά στο facebook. Ο Ηλίας Βρεττός και η Φελίσια Λαπάτη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, το οποίο ενδεικνύεται για ερωτευμένα ζευγάρια, αφού αποτελεί έναν από τους πλέον ρομαντικούς διεθνείς προορισμούς.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο έχουν συμπληρώσει ήδη επτά μήνες σχέσης και συνεχίζουν ακάθεκτοι τις εξορμήσεις ανά την Ελλάδα, αποφεύγοντας ωστόσο να ανεβάζουν στα social media κοινές φωτογραφίες τους. Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουν να παίζουν… κρυφτό, παρότι «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» σε ό,τι αφορά το ειδύλλιό τους, παραμένει άγνωστος. Το σίγουρο είναι ότι αρέσει και στους δύο να προκαλούν συζητήσεις μέσα από τις αναρτήσεις τους στο facebook.

Τρανταχτό παράδειγμα, οι εντυπωσιακές εικόνες που ανέβασαν αμφότεροι στις σελίδες τους από το ίδιο ειδυλλιακό σημείο της Σαντορίνης.
Το ζευγάρι έχει καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο, όπου απολαμβάνει όλες τις ανέσεις και φυσικά τη μαγευτική θέα, για την οποία φημίζεται το νησί. «Είναι ευλογία να ξυπνάς και να βλέπεις αυτό» σχολίασε σχετικά ο Ηλίας Βρεττός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;