Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Στη φυλακή ο δράστης της βεντέτας

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, μόνο να τον τραυματίσω» φέρεται ότι είπε μετανιωμένος ο 25χρονος

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 25χρονος «πιστολέρο» των Χανίων, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας πυροβόλησε εν ψυχρώ πέντε φορές και σχεδόν εξ επαφής τον 24χρονο γιο του ανθρώπου που δολοφόνησε τον πατέρα του πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο δράστης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του και φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο 24χρονος, ενώ τον είδε να κάθεται στο μαγαζί, δεν έφυγε, αντίθετα (όπως είπε) κάθισε απέναντί του προκλητικά.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Ηθελα μόνο να τον τραυματίσω» τόνισε, κατά πληροφορίες, ο 25χρονος. Αυτό, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιώργο Περράκη, επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει ότι η σφαίρα στο κεφάλι προήλθε από εξοστρακισμό. Επίσης υποστήριξε ότι η επίθεση έγινε εν βρασμώ ψυχής και από απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, γεγονός που σημαίνει ότι «αν ήθελα να τον σκοτώσω, θα μπορούσα να το είχα κάνει», όπως είπε. Χθες πάντως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Την ίδια στιγμή κι ενώ οι φόβοι για κλιμάκωση της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνονται, ο 24χρονος παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Η μητέρα του 25χρονου απευθύνει έκκληση να πάψει η αντιδικία και να μην υπάρξουν αντίποινα, ενώ συγγενείς και φίλοι του θύματος παραμένουν στο σπίτι του και στους χώρους του νοσοκομείου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή για την αποφυγή επεισοδίων μεταξύ των εμπλεκομένων. Ολοι εύχονται να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο 24χρονος, ώστε τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας του 24χρονου έχει τις ρίζες της στον Οκτώβριο του 2011, όταν ο 53χρονος τότε πατέρας του νεαρού είχε τραυματίσει θανάσιμα τον 43χρονο πατέρα του «πιστολέρο», με αφορμή έναν καβγά μεταξύ των γιων τους. Το δικαστήριο καταδίκασε τον 53χρονο σε έντεκα χρόνια κάθειρξη, με αποτέλεσμα η οικογένεια του 43χρονου να αντιδράσει. Ο 25χρονος (γιος του 43χρονου) επιμένει πως από τότε μέχρι και σήμερα προσπαθούσε να αποφεύγει συναντήσεις με τον γιο του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα του, κάτι που δεν μπορούσε να ξεχάσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...