Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εισβολή στο σπίτι της… Γιώτας Τριγώνη

Το εντυπωσιακό σπίτι της Γιώτας Τριγώνη στο Πανόραμα Βούλας ■ Αγάλματα, αντικείμενα από ταξίδια στο εξωτερικό και κρεβατοκάμαρα με γούστο στην κάθε λεπτομέρεια ■ Très chic γωνιές με θέα τη θάλασσα

Μία τριώροφη μονοκατοικία στα νότια προάστια, για την ακρίβεια στο Πανόραμα της Βούλας, είναι εδώ και τέσσερα χρόνια το προσωπικό «παλάτι» της Γιώτας Τριγώνη. Η όμορφη οδοντίατρος, που φροντίζει τα περισσότερα από τα πιο λαμπερά χαμόγελα της εγχώριας showbiz, υποδέχτηκε στο σπίτι της την «Espresso» και φωτογραφήθηκε στους φιλόξενους και καλόγουστους χώρους του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μασιάς

Η τριώροφη μονοκατοικία έχει θέα το απέραντο γαλάζιο, στοιχείο που βοήθησε πριν από λίγα χρόνια τη Γιώτα Τριγώνη στο να καταλήξει εύκολα πως θέλει να στήσει μέσα εκεί το σπίτι που ονειρευόταν. «Η θέα προς τη θάλασσα που τόσο αγαπώ αλλά και η αρχιτεκτονική του σπιτιού με εντυπωσίασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή» αναφέρει η οδοντίατρος, που μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα, Τουρκία (είναι μέτοχος στο ξενοδοχείο «And» της Κωνσταντινούπολης) και Λίχτενσταϊν, όπου διατηρεί δικό της οδοντιατρικό χώρο.

Στο μεσαίο επίπεδο του σπιτιού βρίσκονται το σαλόνι και η τραπεζαρία, ενώ σε ξεχωριστό χώρο είναι η κουζίνα, όπου η οικοδέσποινα μαγειρεύει κάθε φορά που την επισκέπτονται εκλεκτοί φίλοι της. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το λευκό της μανόλιας και το μπεζ, ενώ τους ίδιους χρωματισμούς έχουν και τα βασικά έπιπλα, όπως ο μεγάλος δερμάτινος γωνιακός καναπές και η τραπεζαρία με τις φίνες σκαλιστές λεπτομέρειες. Εντύπωση προκαλούν τα δύο αγάλματα που βρίσκονται στον μεγάλο χώρο, ο κούρος δίπλα στο όμορφο τζάκι και εκείνο της θεάς Αθηνάς στην κεντρική είσοδο του σπιτιού. Πολλά από τα αντικείμενα που κοσμούν τον χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας είναι αγορασμένα στα ταξίδια της Γιώτας στο εξωτερικό, όπως ένα πιστόλι αντίκα που εξασφάλισε σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη και το έχει τοποθετήσει μέσα σε ειδική προθήκη, καθώς και τρία εντυπωσιακά λευκά φανάρια που έχει φέρει από την Ταϊλάνδη.
eqw4trqw4tt 2
Εξ ολοκλήρου ο επάνω όροφος της μονοκατοικίας ανήκει στην κυρία του σπιτιού, αφού εκεί βρίσκεται η κρεβατοκάμαρά της. Βέβαια δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να τη μοιραστεί με τον σύντροφό της, με τον οποίο σκέφτονται σοβαρά να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πάνω από το εντυπωσιακό τζάκι με τη σκαλιστή ξύλινη πρόσοψη η οδοντίατρος έχει τοποθετήσει έναν εξαιρετικής αισθητικής πίνακα που έχει φιλοτεχνήσει ο αδελφός της, επίσης οδοντίατρος, Χρήστος Τριγώνης. Ο πίνακας ονομάζεται «Γέφυρα στην Ιαπωνία», με τα χρώματα να δένουν απόλυτα με το εντυπωσιακό σκηνικό. Στον χώρο δεσπόζουν το μεγάλο δερμάτινο κρεβάτι επώνυμου οίκου και ένας ολόσωμος καθρέφτης αντίκα, που χαρίζει στο σύνολο ακόμη περισσότερο αριστοκρατικό χαρακτήρα. Τη μεγάλη κρεβατοκάμαρα συμπληρώνουν ένα ειδικό ξύλινο έπιπλο πάνω στο οποίο έχει τοποθετηθεί πορσελάνινος νιπτήρας, καθώς και μια γωνιακή μπανιέρα που φαίνεται σχεδόν από κάθε σημείο του δωματίου.

Αυτό το διάστημα η Γιώτα Τριγώνη κάνει διακοπές, αν και είναι πάντα έτοιμη να επιστρέψει, σε περίπτωση που το καθήκον την καλέσει πίσω. Αλλωστε ως τομεάρχης Ευρυτανίας της Ν.Δ. είναι σε ετοιμότητα να αναλάβει νέες πολιτικές υποχρεώσεις, που θα σχετίζονται με τη «βαριά» βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...