Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Μαχαίρωνα επί πέντε λεπτά τον 12χρονο»!

Τι είπε στη (μόλις 15 λεπτών) απολογία του ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ Σιρίνο Σράιβερ και τι κατέθεσε η μητέρα του.

Χτύπησα το παιδί πολλές φορές με ένα μαχαίρι που αγόρασα από εδώ ως σουβενίρ… Η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την απολογία του 20χρονου Σιρίνο Σράιβερ που μαχαίρωσε τον 12χρονο Νικίτα από τη Ρωσία και αποκαλύπτει καρέ-καρέ τις συγκλονιστικές εικόνες που περιέγραψε, αλλά και τι είπε για τον «φανταστικό Γάλλο» που του έδωσε κινητό και λάπτοπ! Με απόλυτη ψυχραιμία και πρωτοφανή ψυχρότητα ο δράστης ανέφερε φοβερές λεπτομέρειες για τα δραματικά λεπτά που έζησε ο μικρός Νικίτα στα χέρια του, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ανισαρά Χερσονήσου, οι οποίες σόκαραν ακόμη και τους ψυχραιμότερους αστυνομικούς.87f96g7425j85 0

«Στο ξενοδοχείο γινόταν ένα παιδικό πάρτι και εγώ δούλευα εκεί ως ανιματέρ και απασχολούσα τα παιδιά. Ενας πελάτης του ξενοδοχείου, υπήκοος Γαλλίας, τον οποίο δεν είχα δει ξανά, κρατούσε στα χέρια του ένα λάπτοπ και μια συσκευή κινητού τηλεφώνου. Το άτομο αυτό μου ανέφερε ότι τα αντικείμενα αυτά τα βρήκε ο ίδιος και μου είπε ότι δεν ήξερε τι να τα κάνει. Κανονικά έπρεπε να τα δώσω στο δικό μου αφεντικό, όμως δεν το έκανα. (…) Οπως έβγαινα έξω, είδα ένα μικρό παιδί να με ακολουθεί. Το παιδί αυτό μιλούσε ρωσικά και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Από τις κινήσεις κατάλαβα ότι μου ζητούσε την τσάντα. Εγώ όμως δεν την έδωσα κι έτσι το παιδί άρχισε να την τραβάει. Τότε έπιασα το παιδί και το τράβηξα προς το χωράφι και του ζήτησα να έρθει να μιλήσουμε. Το οδήγησα σε ένα χωράφι αδιέξοδο, εκεί που παρκάρουν τα αυτοκίνητα του ξενοδοχείου. Τότε το παιδί μού είπε ότι το λάπτοπ είναι δικό του, αφού πάνω του είχε μια αμερικανική σημαία. Τότε σκέφτηκα ότι ήδη έχω κάνει ένα κακό με την πράξη του να τα πάρω και εκείνη τη στιγμή πήρα το μαχαίρι από την πίσω τσέπη του παντελονιού μου».

Ο Ολλανδός στο σημείο αυτό άρχισε να αναλύει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο μαχαίρωσε τον 12χρονο, ο οποίος, όπως λέει χαρακτηριστικά, φώναζε από τον πόνο: «Χτύπησα το παιδί περίπου δέκα φορές. Την πρώτη φορά τον χτύπησα στην κοιλιά. Μετά πρέπει να τον χτύπησα και δύο φορές στην πλάτη του. Επεσε στα γόνατα και το χτύπησα πάλι μία ή δύο φορές, αλλά δεν θυμάμαι πού, γιατί ήταν σκοτεινά. Το παιδί φώναζε και εγώ σκεφτόμουν ότι δεν ήταν καλό αυτό που έκανα. Αυτό κράτησε περίπου πέντε λεπτά. Μετά το παιδί σταμάτησε να φωνάζει και έμεινε ακίνητο. Οταν ήταν κάτω με την πλάτη προς τα πάνω, τον τράβηξα από το πόδι και τον έριξα ανάμεσα σε κάτι ξύλα».

Αμέσως μετά ο 20χρονος πήγε στην τουαλέτα που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. «Επλυνα τα χέρια μου και το μαχαίρι και το έβαλα ξανά στο παντελόνι μου. Μετά γύρισα στον χώρο της εκδήλωσης. Ηθελα να γυρίσω γρήγορα και δεν ήθελα να θυμάμαι τι είχα κάνει».485f96g85

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη της μητέρας του Σιρίνο Σράιβερ

Μόλις δεκαπέντε λεπτά διήρκεσε η απολογία στην ανακρίτρια του 20χρονου Ολλανδού ανιματέρ. Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, γύρω στις 10.00 χθες το πρωί, ο Σιρίνο Σράιβερ πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου από την πίσω πόρτα, με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Με τα ίδια ρούχα και σκυμμένο το κεφάλι, ο νεαρός, τον οποίο βαρύνουν οι κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομης οπλοφορίας μαχαιριού, παράνομης οπλοχρησίας και κλοπής, κάθισε λίγη ώρα στο γραφείο της ανακρίτριας. Ο νεαρός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα μεταφερθεί σε ειδικό κατάστημα κράτησης προκειμένου να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή του Φραγκίσκος Λαμπρινός ανέφερε ότι από την πλευρά του κατηγορουμένου εκφράζει «συγγνώμη, όποια αξία και αν έχει αυτή την ώρα». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νεαρός πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή και έχει νοσηλευτεί στην Ολλανδία, όμως το διάστημα που βρισκόταν στην Κρήτη είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε. Στο μεταξύ, στο Ηράκλειο βρίσκονται η μητέρα και η αδερφή του νεαρού που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος πάσχει από το σύνδρομο του αυτισμού, δηλώνοντας ότι θα προσκομίσουν στις Αρχές τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα που βεβαιώνουν την κατάστασή του. Την ίδια ώρα, σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη της (ελληνικής καταγωγής) μητέρας του, Αϊριν Γιόνσον, σύμφωνα με την οποία «το πρώτο ξενοδοχείο που είχε προσλάβει τον νεαρό δράστη είχε πλήρη γνώση για την κατάσταση της πνευματικής του υγείας». Η ίδια μάλιστα προσκόμισε στις Αρχές ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την κατάσταση της υγείας του. Τέλος, σημειώνεται ότι σήμερα ο μικρός Νικίτα, που νοσηλεύεται στο «Αγλαΐα Κυριακού», θα μπει στο χειρουργείο για νέα επέμβαση στο χέρι του.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...