Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στο σκαμνί για ληστεία η μητέρα φόνισσα

Η 40χρονη Αντωνία Μουκάνη, που είχε σκοτώσει μέσα στα δικαστήρια τον φερόμενο ως δολοφόνο του γιου της, και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης

Η 40χρονη Αντωνία Μουκάνη, που είχε σκοτώσει μέσα στα δικαστήρια τον φερόμενο ως δολοφόνο του γιου της, και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης

Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψε, αυτήν τη φορά ως κατηγορούμενη για ληστεία, η γυναίκα που πήρε τον νόμο στα χέρια της τον Οκτώβριο του 2012 και εκτέλεσε εν ψυχρώ μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων (!) τον κατηγορούμενο ως δολοφόνο του γιου της.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Τρία χρόνια μετά το πρωτοφανές περιστατικό στον προθάλαμο του ανακριτικού γραφείου και την ποινή-χάδι που της επέβαλαν οι δικαστές, αφήνοντάς την εκτός φυλακής, η μητέρα φόνισσα Αντωνία Μουκάνη πέρασε ξανά το κατώφλι του (αιματοβαμμένου) κτιρίου 9 προκειμένου να απολογηθεί για τη νέα 1 144εμπλοκή της με τη Δικαιοσύνη! Η 40χρονη σήμερα κατηγορουμένη συνελήφθη και πάλι από τους αστυνομικούς, καθώς φέρεται ότι είχε ύποπτο ρόλο σε υπόθεση ληστείας.

Στο κουβάρι της περίεργης ιστορίας, που οδήγησε στη σύλληψή της, περικλείονται ένα κλεμμένο -σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του- αυτοκίνητο, ένας καβγάς μεταξύ του ίδιου και της Αντωνίας Μουκάνη, που κατέληξε σε ομαδική συμπλοκή και η αφαίρεση του πορτοφολιού του καταγγέλλοντος, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια! Η 40χρονη κατηγορουμένη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και να αποδώσει την κατηγορία σε συκοφαντίες.

Τη Δευτέρα η Αντωνία Μουκάνη ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία από τον 5ο τακτικό ανακριτή και θα απολογηθεί σήμερα. Εν όψει της νέας μεταγωγής της, η Ευελπίδων αναμένεται να μετατραπεί σε φρούριο! Κι αυτό γιατί οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι η παρουσία της στα δικαστήρια ενδέχεται να πυροδοτήσει νέο γύρο επεισοδίων στην παλιά βεντέτα ανάμεσα στη 40χρονη και στους συγγενείς του θύματός της.

Με 15 σφαίρες

Στις 15 Οκτωβρίου του 2012 η 37χρονη (τότε) μητέρα είχε μπει στα δικαστήρια φορώντας περούκα και είχε «γαζώσει» με 15 σφαίρες τον 33χρονο Γιώργο Κίτσα και τον 25χρονο αδελφό του, τους οποίους θεωρούσε υπεύθυνους για τη δολοφονία του 19χρονου παιδιού της και είχαν πάει στα δικαστήρια για να δώσουν συμπληρωματική απολογία. Από τα πυρά της σκοτώθηκε ακαριαία ο πρώτος και τραυματίστηκε ο δεύτερος.

Επειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, λόγω της επιβαρημένης ψυχικής υγείας της κατηγορουμένης, οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είχαν ρίξει «στα μαλακά» τη χαροκαμένη μητέρα, κρίνοντας ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής, επηρεασμένη από τον χαμό του γιου της. Η αναγνώριση του συγκεκριμένου ελαφρυντικού καθώς και εκείνου του μειωμένου καταλογισμού εξασφάλισαν ποινή κάθειρξης έξι χρόνων στην Αντωνία Μουκάνη, η οποία δεν παρέστη καν στη δίκη της. Η ποινή ανεστάλη ως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, που εκκρεμεί!
 

f3 6

Στη δίκη δεν παραστάθηκαν πάντως ως πολιτική αγωγή οι συγγενείς του 33χρονου θύματός της, κίνηση που μεταφράστηκε ως εκεχειρία στον «πόλεμο» μεταξύ των δύο οικογενειών. Η βεντέτα είχε ξεκινήσει από το τραγικό παιχνίδι δύο δεκάχρονων παιδιών με τα όπλα των πατεράδων τους, στο Ζεφύρι, τον Αύγουστο του 2011. Το ένα εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα ένα από τα παιδιά να πέσει νεκρό. Ο θάνατός του πυροδότησε σειρά επεισοδίων μεταξύ των συγγενών των δύο οικογενειών, με αποκορύφωμα την ενέδρα θανάτου που φέρεται ότι έστησαν μέλη της οικογένειας Κίτσα στον 19χρονο Βαγγέλη Μουκάνη έξω από το σπίτι του, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...