Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Επιστρατεύστε τη γλυκύτητά σας και θα έχετε πιο εύκολα άνοδο στην…

ΚΡΙΟΣ: Αφού οι καταστάσεις «κρύο ζέστη» δεν σας αρέσουν ούτε σας εκφράζουν, θα πρέπει να μάθετε να είστε δίκαιοι, γιατί είναι κανόνας στη ζωή να μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας για να μην έχετε επιπτώσεις στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην τρελαίνεστε από τις σκέψεις σας, μη συσσωρεύετε άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στις δικές σας πλάτες, αντιθέτως αφήστε και τους γύρω σας να δράσουν. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, πρέπει να θέσετε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τον ελεύθερο χρόνο σας και να κάνετε απερίσπαστοι τα πράγματα που σας ευχαριστούν χρειάζεται να τακτοποιήσετε πρώτα τα ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας πρόκειται να αλλάξουν ριζικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις όποιες νέες καταστάσεις, γιατί ακόμα κι αν δεχτείτε πιέσεις, είναι σίγουρο πως είστε πολύ κοντά στην επιτυχία. Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά πρέπει να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΛΕΩΝ: Ολα τα πράγματα έχουν το δικό τους τρόπο να ξεπερνιούνται και αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε και να απογοητεύεστε. Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας παράλληλα με τον τρόπο σκέψης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στον οικογενειακό τομέα, χωρίς όμως να ξεχνάτε πως πρέπει σε κάποια θέματα να έχετε και τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη για επικράτηση.

ΖΥΓΟΣ: Είναι η ώρα να βγείτε από το καβούκι που μόνοι σας φτιάξατε και έχετε επιβάλει στον εαυτό σας. Κάντε την αρχή με μια όμορφη μέρα, παρέα με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τόσο στις προσωπικές σχέσεις σας όσο και στα οικονομικά σας θέματα ελπίζετε σε κάτι καλύτερο και η βοήθεια, που σας είναι πολύτιμη, θα προέλθει από καλούς φίλους και συνεργάτες. Ισως παρουσιαστεί κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητές σας, πρέπει να σταματήσετε να μπλοκάρετε οι ίδιοι τις ενέργειές σας. Μπορείτε πολλά, γι’ αυτό κάντε μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών θεμάτων. Προετοιμάστε το έδαφος σε ό,τι αφορά οικογενειακά θέματα που έχετε σκοπό να θίξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας και μάθετε από τους χειρισμούς σας. Αφήστε στην άκρη παλιές, κακές συνήθειες και πρακτικές που αποδείχτηκαν αποτυχημένες. Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να έρθει η επιτυχία απαιτούνται πρόγραμμα, συνέπεια και δράση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν χρειάζονται δισταγμοί, αναβλητική διάθεση και ενέργειες στα τυφλά και στα γρήγορα. Πρέπει να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο σας και να περάσετε γρήγορα στην οργανωμένη δράση.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιστρατεύστε τη γλυκύτητά σας και θα έχετε πιο εύκολα άνοδο στην καριέρα σας, κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Κρατήστε κρυφά αυτά που θέλετε και μην τα διαλαλείτε. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...