Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Εισβολή στο σπίτι του… Τάσου Χαμπέρη

Το οικογενειακό καταφύγιο (στα Β.Π.) του personal trainer με τις ταξιδιάρικες πινελιές σε πολλούς εσωτερικούς χώρους

Λένε πως πίσω από κάθε διακοσμητική λεπτομέρεια ενός σπιτιού αντικατοπτρίζονται, εκτός από τη διαφορετικότητα των εσωτερικών χώρων, και οι χαρακτήρες των ατόμων που το χαίρονται.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν καλά ο personal trainer των επωνύμων Τάσος Χαμπέρης και η σύζυγός του Ανθή, οι οποίοι δημιούργησαν ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο διαμέρισμα στα βόρεια προάστια για εκείνους και την τρίχρονη κόρη τους Αριέλλα. Το ζευγάρι μένει στο συγκεκριμένο σπίτι από το 2011: «Από την αρχή αυτό που θέλαμε ήταν να φτιάξουμε χώρους που θα τους ζούμε και θα τους χαιρόμαστε ύστερα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά κι όχι απλώς για να τους κοιτάμε. Οι δουλειές και των δύο είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, γι’ αυτό όταν μπαίνουμε μέσα στο σπίτι χαλαρώνουμε και ξεκουραζόμαστε, χωρίς να σκεφτόμαστε μη r7r5g8hrh7 4 0χαλάσουμε ή σπάσουμε κάτι. Αυτό το έχουμε περάσει ευτυχώς και στο παιδί μας, που εκτός από το δωμάτιό του κινείται ελεύθερα σε όλους τους χώρους» αναφέρει στην «Espresso» ο γνωστός γυμναστής, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με το δεύτερο παιδί του, όπως τον λέει, τον Μπράντι, το πανέμορφο Dogo Argentino που ζει στο σπίτι με την οικογένεια.

Η σαλοτραπεζαρία

Εκτός από τα φίνα έπιπλα της σαλοτραπεζαρίας, όπως το μεγάλο μοναστηριακού τύπου ξύλινο τραπέζι σε φυσικό χρωματισμό και ο ασορτί μπουφές, εντύπωση προκαλεί ο ασημής τόνος της τεχνοτροπίας που επέλεξε το ζευγάρι για τον τοίχο του δωματίου, όπου έχει τοποθετηθεί ο μεγάλος πίνακας με την εικόνα της Νέας Υόρκης. Τόσο ο χρωματισμός όσο και το τελικό αποτέλεσμα του τοίχου έχουν χαρίσει στον χώρο βάθος και επιπλέον μέγεθος. Το μοντέρνο αποτέλεσμα της τραπεζαρίας συμπληρώνουν οι λευκές λεπτομέρειες των αντικειμένων που έχουν τοποθετηθεί στα ξύλινα έπιπλα και ο μεγάλος πολυέλαιος με τις σκαλιστές λεπτομέρειες. Στο σαλόνι έχει τοποθετηθεί ένας μεγάλος επώνυμος καναπές που τον έφερε ο Τάσος Χαμπέρης από τη Γερμανία, με μπροκάρ αλκαντάρα, ενώ τα δύο μεγάλα γυαλιστερά πουφ δίνουν μια πιο ντίσκο εσάνς.

Στο ίδιο ύφος είναι και η κουζίνα του διαμερίσματος, που με την πρώτη ματιά μοιάζει να είναι βγαλμένη από διαφήμιση επώνυμης εταιρίας. Τα ντουλάπια είναι σε χρωματισμούς του λευκού και του γραφίτη, ενώ τα γυαλιστερά μοβ πλακάκια χαρίζουν ξεχωριστή χρωματική ένταση στο όλο σύνολο.

Εντυπωσιακά μοντέρνο και το μπάνιο. Οπως αποκαλύπτει ο Τάσος Χαμπέρης, φέρει εξ ολοκλήρου την υπογραφή της συζύγου του, η οποία έδωσε ιδιαίτερη σημασία ακόμα και στους αρμούς που ενώνουν τα ελαφρώς ριγέ λευκά πλακάκια, αφού έχει τοποθετηθεί ειδικός πορσελανώδης αρμόστοκος. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι η ασημιά ψηφίδα που αγκαλιάζει τη γωνιακή μπανιέρα και μία από της κολόνες του δωματίου, αλλά και ο μαύρος γρανιτένιος πάγκος με τους δύο πορσελάνινους νιπτήρες. Το ζευγάρι έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, κάτι που φαίνεται ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί, εκτός από το μεγάλο δερμάτινο κρεβάτι με τα κρύσταλλα Swarovski στο προσκέφαλο, τα μάτια στρέφονται στη συρταρωτή ντουλάπα με τις λεπτομέρειες από τρισδιάστατη ταπετσαρία.

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...