Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο «Ηλίας ο παλαβός» κατακρεούργησε τον αδελφό του

Ο 38χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, δολοφόνησε τον 40χρονο με τουλάχιστον 10 μαχαιριές και…

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από χθες τα ξημερώματα την τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα, όπου ένας 38χρονος δολοφόνησε με τουλάχιστον 10 μαχαιριές (!) τον αδελφό του, ενώ επιτέθηκε και στους ηλικιωμένους γονείς του τραυματίζοντάς τους -ευτυχώς- ελαφρά.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 40χρονου Γιώργου από τα χέρια του αδελφού του Ηλία «πάγωσε» τη γειτονιά της οδού Καμπύση. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν τα δύο αδέλφια με τους γονείς τους.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, ο 38χρονος «Ηλίας ο παλαβός», όπως φέρεται ότι ψιθύριζε η γειτονιά, άρπαξε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στο στήθος του αδελφού του Γιώργου! Εκείνη τη στιγμή ο άτυχος 40χρονος καθόταν στον καναπέ του σαλονιού και έβλεπε τηλεόραση. Ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται ότι είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

«Αιφνιδίασε τον αδελφό του, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθόλου» ανέφερε στην «Espresso» αξιωματικός της Ασφάλειας και πρόσθεσε: «Ο 38χρονος του κατάφερε περισσότερες από δέκα μαχαιριές στην κοιλιά και τη θωρακική χώρα».

Οι γονείς τους βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο και ακούγοντας φασαρία στο σαλόνι σηκώθηκαν για να δουν τι συμβαίνει. Ο 80χρονος και η 74χρονη έπαθαν σοκ βλέποντας τον μικρό γιο τους με το κουζινομάχαιρο στο χέρι να μαχαιρώνει τον 40χρονο.

Επίθεση

Η ηλικιωμένη έτρεξε για να τον σταματήσει, αλλά δέχτηκε και εκείνη επίθεση με το μαχαίρι στο πρόσωπο και στα χέρια. Ο 80χρονος έπεσε πάνω του σε μια προσπάθεια να τον αφοπλίσει, αλλά τραυματίστηκε και ο ίδιος στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του. 

Τις κραυγές των δύο ηλικιωμένων άκουσαν γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Ηδη ο 38χρονος Ηλίας είχε κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιό του και χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου αστυνομικών της Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ). Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο, αφόπλισαν τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 80χρονος και η 74χρονη διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Μάλιστα ζήτησαν από το ιατρικό προσωπικό να μπορέσουν το συντομότερο δυνατόν να φύγουν προκειμένου, όπως φέρεται ότι είπαν, να κηδέψουν το ένα παιδί τους και να βοηθήσουν, όπως μπορούν, το άλλο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο άτυχος Γιώργος, αλλά οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Εις βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα. Την προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...