Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Προβλέψεις για 23/5

ΚΡΙΟΣ: Εχετε βάλει γερές βάσεις στη σχέση σας και φροντίζετε να την εξελίσσετε συνεχώς. Αυτό το καταλαβαίνετε και από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο προβάλλετε πολύ καλή εικόνα και κάνετε τα σωστά βήματα που θα οδηγήσουν σε επιτυχία τις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε γοητευτικοί και εύκολα μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Είναι όμως σημαντικό να μην αφήσετε ανασφάλεια ή κτητικότητα να εκδηλωθούν για να διατηρήσετε τα πράγματα σε ένα καλό επίπεδο. Πιστέψτε στον εαυτό σας και εκφράστε τα θετικά σας συναισθηματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βαρύ είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας, καθώς οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και οι πιέσεις που δέχεστε μεγάλες. Χάρη στον εύστροφο νου σας θα αντεπεξέλθετε, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, γιατί αλλιώς θα οδηγηθείτε σε λάθη. Στον αισθηματικό τομέα φυλαχτείτε από περιστασιακές γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να βεβαιωθείτε ότι έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για εσάς. Μην πτοείστε από τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Αντιμετωπίστε τις με πείσμα και υπομονή.

ΛΕΩΝ: Στον επαγγελματικό τομέα πετυχαίνετε τους στόχους σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε αποφασιστικά και να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα. Το κλίμα στην οικογένειά σας είναι πολύ καλό και μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά είναι τα βλέμματα που προσελκύετε και πολλοί είναι εκείνοι που με τον τρόπο τους δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς. Μην παρασυρθείτε από νέες γνωριμίες που είναι επιφανειακές. Στα επαγγελματικά υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, εσείς όμως τα καταφέρνετε χάρη στην αξία σας.

ΖΥΓΟΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σας ανεβάζουν την ψυχολογία σας και κάνουν τη σχέση σας περισσότερο συναρπαστική. Στα επαγγελματικά, ο συνδυασμός λογικής και διαίσθησης σας οδηγεί στις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Προχωρήστε με δυναμισμό για την κατάκτηση των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε τη διάθεση να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σας. Θα ωφεληθείτε σίγουρα, καλό είναι όμως να μην είστε αναβλητικοί και να προσπαθήσετε να τις υλοποιήσετε άμεσα. Με βάση την επιμονή που σας διακρίνει θα μπορέσετε να αλλάξετε τις καταστάσεις προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετοί θα σας θυμηθούν σήμερα κι έτσι θα έχετε πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα. Κάποια πρόσωπα σας εκτιμούν, υπάρχουν όμως και άτομα που θέλουν να επωφεληθούν από εσάς, οπότε μη βιάζεστε να πιστέψετε όσα ακούτε. Πολύ θετικές εξελίξεις στην οικογένεια ανεβάζουν τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν τις επιδιώξεις σας και να μπλοκάρουν με τις πράξεις τους την πρόοδό σας. Με τη διορατικότητά σας θα μπορέσετε να τους ανακαλύψετε και να αποφύγετε επιδέξια τις παγίδες τους. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας και συνεχίστε με πείσμα και υπομονή τις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας οράματα. Να έχετε υπομονή, γιατί δεν γίνονται όλα αμέσως. Ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα στην οικογένεια και απολαμβάνετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας. Οσοι έχετε παιδιά περνάτε μαζί τους ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε τόσο επιφυλακτικοί συναισθηματικά. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να καταλάβει τι θέλετε, όταν δεν το εκφράζετε. Πείτε ό,τι νιώθετε και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Σε επαγγεματικό επίπεδο θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα που δικαιώνουν τις προσπάθειες που έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...