Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Σικ κυρία «χτυπούσε» κοσμηματοπωλεία!

• 35χρονη που εμφανιζόταν ως πελάτισσα έφευγε με την τσάντα γεμάτη χρυσαφικά
• Ποιος την κυνήγησε στο κέντρο της Αθήνας!
• Η σύλληψή της στο μετρό του Συντάγματος

Ενας από τους πιο γνωστούς κοσμηματοπώλες της Αθήνας ανέλαβε ρόλο… αστυνομικού και «συνέλαβε» τη σικάτη κυρία που επί τρία χρόνια «χτυπούσε» κοσμηματοπωλεία σε Βουκουρεστίου, Κολωνάκι και Κηφισιά! Το κυνηγητό και η σύλληψη (στο μετρό Συντάγματος) της 35χρονης, που εμφανιζόταν ως πελάτισσα και έφευγε με την τσάντα γεμάτη χρυσαφικά (!), άφησαν άφωνους τους περαστικούς.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ Θ. ΠΑΝΟΥ,
Θ. ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Η καλοντυμένη γυναίκα είχε κάνει τους ιδιοκτήτες γνωστών κοσμηματοπωλείων να «κλαίνε» για πανάκριβα κομμάτια τους, τα οποία η μακρυχέρα άρπαζε με τη μέθοδο της απασχόλησης. Το σοβαρό παρουσιαστικό της σε συνδυασμό με τα πανάκριβα ρούχα και τα πολυτελή αξεσουάρ που φορούσε έπειθε υπαλλήλους και ιδιοκτήτες πως η «αεράτη» κυρία ήταν πελάτισσα διατεθειμένη να αγοράσει πολύτιμα χρυσαφικά.

Η ίδια άλλωστε δημιουργούσε την εντύπωση ότι δεν τη νοιάζει το κόστος, ενώ γνωρίζει καλά τα μυστικά του χρυσού. Ετσι, οι ανυποψίαστοι υπάλληλοι και καταστηματάρχες αράδιαζαν μπροστά της τα κοσμήματα που ζητούσε να δει.

Οταν έβαζε στο μάτι πολυτελή κομμάτια ζητούσε ένα… νεράκι! Στα ελάχιστα λεπτά που έμενε μόνη ξάφριζε τα κοσμήματα και γινόταν καπνός! Κάθε φορά μάλιστα εμφανιζόταν με αλλαγμένη κουπ και χρώμα μαλλιών, προκειμένου να μην την αναγνωρίζουν!

Τελικά η «αριστοκράτισσα» ελαφροχέρα βρήκε τον μάστορά της στο πρόσωπο γνωστού κοσμηματοπώλη, ο οποίος την αναγνώρισε και άρχισε την… καταδίωξη το απόγευμα της Πέμπτης. Η κοκκινομάλλα (αυτήν τη φορά) γυναίκα είχε σταθεί μπροστά στη βιτρίνα χαζεύοντας τις νέες δημιουργίες. Ο ιδιοκτήτης την κοιτούσε προσπαθώντας να θυμηθεί πού την είχε ξαναδεί. Ξαφνικά κατάλαβε ότι ήταν η ξανθιά (τότε) «πελάτισσα» που του είχε πάρει κοσμήματα μεγάλης αξίας τον περασμένο Μάιο.

Τράπηκε σε φυγή

Αμέσως βγήκε από το κατάστημα για να κυνηγήσει τη γυναίκα, η οποία τράπηκε σε φυγή όταν διαπίστωσε ότι την είχε αναγνωρίσει. Ο πεισματάρης κοσμηματοπώλης κατάφερε να την εντοπίσει και να την ακινητοποιήσει προτού τρυπώσει στο μετρό του Συντάγματος! Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, βάζοντας τέλος στη δράση της.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη θυμηθώ. Είχε γίνει φόβος και τρόμος για όλους μας» είπε στην «Espresso» ο γνωστός κοσμηματοπώλης και περιέγραψε την εμφάνισή της: «Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή γυναίκα. Είναι όμως από εκείνες που δείχνουν αρκετά καλοβαλμένες, με προσεγμένο ντύσιμο. Αυτήν τη φορά είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και μόλις είδε τον τρόπο που την κοίταξα κατάλαβε πως την αναγνώρισα. Πώς να την ξεχάσω, αφού μου έκλεψε βραχιόλι μεγάλης αξίας;».

r314rf23423 2Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα έκανε ατάραχη τις βόλτες της στη Βουκουρεστίου: «Συνάδελφός μου την είδε πριν από μερικούς μήνες, αλλά κατάφερε να του ξεφύγει. Τελευταία φορά που “χτύπησε” εδώ ήταν πριν από 10 ημέρες». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν εξιχνιάσει ήδη δεκάδες κλοπές με λεία χρυσαφικά αξίας άνω των 150.000 ευρώ!

Κώστας Καίσαρης: Μας έχει κλέψει τουλάχιστον 28 σταυρούς

Από το… πελατολόγιο της 35χρονης δεν έλειψαν τα καταστήματα του «άρχοντα των δαχτυλιδιών» Κώστα Καίσαρη, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα βόρεια προάστια. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην «Espresso», η γυναίκα είχε καταφέρει να αφαιρέσει από τα καταστήματά του σταυρούς (χρυσούς κτλ.) μεγάλης αξίας!

«Εχει εμφανιστεί σε όλα μου τα καταστήματα και ζητούσε πάντα να δει τους σταυρούς. Αυτούς ήθελε να αρπάζει. Τουλάχιστον 28 κομμάτια μάς έχει κλέψει, πάντα με τον ίδιο τρόπο! Από άλλα τρανταχτά ονόματα στον χώρο του κοσμήματος που έχουν κάνει καταγγελίες σε βάρος της έχει αφαιρέσει κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα» είπε ο κ. Καίσαρης και πρόσθεσε: «Μόνο στη Βουκουρεστίου είναι λίγα τα μαγαζιά που δεν έχει καταφέρει να… νοικοκυρέψει! Είχε τόσο θράσος αυτή η γυναίκα, που τόλμησε να πάει μέχρι και στο κατάστημά μας σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα. Κι όμως, τα κατάφερε και εκεί! Υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που έχουν συνάδελφοί μου στην κατοχή τους, που εύκολα αναγνωρίζεις πως κάθε φορά είναι το ίδιο πρόσωπο. Πάντως, ήταν θέμα χρόνου να κάνει λάθος και να συλληφθεί, όπως και έκανε. Οσον αφορά τα κλεμμένα κοσμήματά μας, ίσως δεν μάθουμε ποτέ τι απέγιναν».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....