Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Θέλει να ξορκίσει την «κατάρα»!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ

Η «κατάρα» που συνοδεύει τον Ολυμπιακό όταν επισκέπτεται το… Νησί κρατά εδώ και πενήντα χρόνια.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Στις προηγούμενες 12 εκτός έδρας αναμετρήσεις τους απέναντι σε αγγλική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι», που θα αντιμετωπίσουν απόψε (21.45 OTE Sport 2) την Αρσεναλ στο «Εμιρεϊτς» για τη 2η Αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μετρούν μόνο ήττες. Οι τρεις από αυτές, το 2009 (2-0), το 2011 (2-1) και το 2012 (3-1), ήταν στην έδρα των «κανονιέρηδων», ενώ οι άλλες σε εκείνες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τις χρονιές 2001, 2002, 2014), Λίβερπουλ (2000, 2004), Τσέλσι (2008), Νιουκάστλ (2005), Τότεναμ (1972) και Γουέστ Χαμ (1965). Αν και γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι δύσκολο, ευελπιστούν η 13η τους επίσκεψη να είναι η τυχερή τους.

Και μπορεί πολλοί Αφρικανοί παίκτες στη Βρετανία να πληρώνουν μάγους για να ξορκίζουν το κακό, οι Πειραιώτες όμως βασίζονται μόνο στις δυνατότητές τους.

Μπροστάρης σε αυτή τη μάχη θα είναι ο Ιντέγιε Μπράουν, ο οποίος θα ηγηθεί της επίθεσης της πειραϊκής ομάδας. «Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει την Αρσεναλ όσον καιρό ήμουν στην Μπρόμιτς, και θα είναι πολύ ωραίο όταν κοντραριστώ με μια ομάδα όπως είναι αυτή. Διακυβεύονται πολλά για τις δύο ομάδες, καθώς έχασαν τα πρώτα τους παιχνίδια στον όμιλο, και ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Λονδίνο» ανέφερε στο ESPN ο Νιγηριανός φορ των νταμπλούχων Ελλάδος, προσθέτοντας πως «δεν νιώθω πως έχω κάτι να αποδείξω στους ανθρώπους στην Αγγλία. Αυτό που θέλω είναι να ανταποδώσω την πίστη που μου έδειξαν στον Ολυμπιακό, σκοράροντας, βοηθώντας τους να φτάσουν φέτος στην επιτυχία».

Ο Μάρκο Σίλβα, μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως «έχουμε έρθει να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά έχουμε και πίστη στις δυνάμεις μας. Φιλοδοξούμε να κάνουμε αύριο ένα καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητα του παιχνιδιού μας. Ηρθαμε για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα».

Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά χθες στου Ρέντη, ωστόσο δύσκολα θα πάρουν φανέλα βασικού. Στο Λονδίνο βρίσκονται και οι Ιντέγιε, Μποτία, Καμπιάσο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...