Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Γάμος στη Μύκονο για Ινδούς κροίσους

Η παραμυθένια τελετή που κόστισε 2.000.000 ευρώ είχε από σπάσιμο πιάτων μέχρι «βροχή» από 5.000 κόκκινα τριαντάφυλλα

Λίγες ημέρες μετά τον φαντασμαγορικό γάμο των Ινδών στα Χανιά όπου «έρρεαν» ο χρυσός και το μετάξι, ένας ακόμα παραμυθένιος ινδικός γάμος -κόστισε 2.000.000 ευρώ!- «τρέλανε» αυτή τη φορά τη Μύκονο. Ο χλιδάτος γάμος τα είχε όλα, από ελληνικό «χρώμα» με… σπάσιμο πιάτων και συρτάκι μέχρι «βροχή» από 5.000 κόκκινα τριαντάφυλλα και φυσικά μπόλικο χρυσάφι!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

aa 1Ο γκριζομάλλης γαμπρός με το ροζ πουκάμισο και το μαύρο σακάκι Aditya Parekh και η όμορφη αγαπημένη του Mallika Tarka, που φορούσε κόκκινο νυφικό και ήταν στολισμένη με χρυσά κοσμήματα, είχαν όνειρο να ενώσουν τις ζωές τους κάτω από τον ελληνικό ουρανό. Χιλιάδες λουλούδια, ανθοστήλες, κόκκινα χαλιά και επίχρυσα μαχαιροπίρουνα ήταν λίγα από αυτά που έκαναν τον γάμο τους (4-6 Σεπτεμβρίου) να μείνει αξέχαστος σε όλους!

Το γλέντι κράτησε τρεις ημέρες -όπως προτάσσει η ινδική παράδοση- και ξεκίνησε από ένα γνωστό εστιατόριο, κοντά στους διάσημους μυκονιάτικους μύλους. Το σκηνικό ήταν εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, με κοπέλες που ήταν ντυμένες αρχαιοελληνικά να μοιράζουν επίχρυσα στεφάνια στις καλεσμένες!

Μακρύ κόκκινο χαλί

Ο στολισμός -σύμφωνα με το mykonoslive.tv- ήταν με τουλίπες, ενώ το ζευγάρι περπάτησε πάνω σε ένα μακρύ κόκκινο χαλί, που ξεκινούσε από την Αλευκάντρα και έφτανε μέχρι την είσοδο του εστιατορίου. Το γλέντι ήταν τρικούβερτο, με τους ντόπιους να χορεύουν συρτάκι και τους 175 καλεσμένους να προσπαθούν να ακολουθήσουν τα βήματά τους, ενώ άλλοι διασκέδαζαν ξέφρενα κάνοντας θρύψαλα τα πιάτα και φωνάζοντας εκστασιασμένοι «όπα – όπα»!

Η δεύτερη μέρα δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα την πρώτη, αφού η δεξίωση μεταφέρθηκε στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρρούς, μεγάλο κομμάτι της οποίας είχε γεμίσει ανθοστήλες. Η τελευταία βραδιά ήταν πιο ήρεμη, αφού εκτυλίχτηκε στο εστιατόριο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου όπου είχαν καταλύσει το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι του, στην Ελιά. Οι Ινδοί έφαγαν gourmet πιάτα με επίχρυσα μαχαιροπίρουνα και με το άρωμα 5.000 κατακόκκινων τριαντάφυλλων που στόλιζαν τον χώρο σε τεράστια μπουκέτα να «γαργαλάει» τις μύτες τους.

1 182

Ο γάμος του γεννημένου στις ΗΠΑ Parekh, συνιδρυτή της επενδυτικής Faering Capital και της Tarka, ειδικού στον τομέα της υγείας, ήταν κάτι παραπάνω από πλούσιος, με το χρυσάφι, τις παραδοσιακές ινδικές φορεσιές με τα έντονα χρώματα, τα εντυπωσιακά τατουάζ και τα χρυσοκέντητα και ολομέταξα σάρι να τραβούν τα βλέμματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος του άγγιξε το ιλιγγιώδες ποσό των 2.000.000 ευρώ!

 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...