Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

ΤΣΟΝΤΑ στα matrix ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

Σκηνές «απείρου κάλλους» χθες το απόγευμα στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας! Αφωνος ο κόσμος που περίμενε στις πλατφόρμες. Από την «Espresso» ενημερώθηκε ο αρμόδιος υπουργός και «λιποθύμησε»

Σκηνές «απείρου κάλλους» χθες το απόγευμα στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας! Αφωνος ο κόσμος που περίμενε στις πλατφόρμες. Από την «Espresso» ενημερώθηκε ο αρμόδιος υπουργός και «λιποθύμησε»

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν προχθές το απόγευμα στις αποβάθρες του προαστιακού στον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας, όταν η οθόνη ενημέρωσης των επιβατών, αντί για τις συνηθισμένες πληροφορίες των δρομολογίων, άρχισε ξαφνικά να δείχνει… σκληρό πορνό!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Ηταν λίγα λεπτά πριν από τις επτά το απόγευμα, όταν κάποιος -άγνωστος, προς το παρόν- φρόντισε να περάσουν λίγο πιο… ευχάριστα τον χρόνο αναμονής του συρμού όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις αποβάθρες! Κάποιοι γούρλωσαν τα μάτια, αδυνατώντας να πιστέψουν αυτό που αντίκριζαν, άλλοι έστρεψαν το βλέμμα φανερά σοκαρισμένοι, γυρίζοντας τα παιδιά τους προς την αντίθετη κατεύθυνση, και άλλοι… πλησίασαν για να δουν καλύτερα και να κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, ανάλογα με την ηλικία!

aaaa

Η εικόνα από την αποβάθρα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αποσπώντας εκατοντάδες σχόλια. Ομως κανείς δεν ήξερε αν ήταν γνήσια ή προϊόν φωτομοντάζ. Οπως διαπιστώθηκε, όχι μόνο ήταν αληθινή, αλλά άναψε «φωτιές»! Είναι ενδεικτικό ότι ο αρμόδιος υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης έμεινε… εμβρόντητος, όταν ενημερώθηκε από την «Espresso» για το περιστατικό. «Εκπλήσσομαι πραγματικά. Μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου! Δεν το sssγνωρίζω» ανέφερε και πρόσθεσε: «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) πρωί πρωί θα ζητήσω να ερευνηθεί το περιστατικό. Είναι απαράδεκτο να γίνεται κάτι τέτοιο. Πρωτοφανές να παίζουν τέτοιου είδους εικόνες και, μάλιστα, σε ώρα αιχμής σε σταθμό μέσων μαζικής μεταφοράς».

Η έρευνα

Για την «εισβολή» πορνό στα μάτριξ του προαστιακού μίλησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Πάνος Μπουλούκος, που αποκάλυψε ότι, από την έρευνα που ήδη γίνεται, διαπιστώνεται ότι κανείς δεν πείραξε τον κεντρικό server και το κλειστό κύκλωμα για τις πληροφορίες. «Προς το παρόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ήταν δημιούργημα κάποιου φαρσέρ. Με κάποιον τρόπο, που ακόμη ερευνούμε, κατέβηκε στην αποβάθρα και κατάφερε για λίγα δευτερόλεπτα να περάσει στην οθόνη την “παγωμένη” εικόνα με ακατάλληλο περιεχόμενο. Δεν ήταν ταινία, αλλά μια φωτογραφία» πρόσθεσε. Οπως εκτίμησε ο ίδιος, πιθανώς χρησιμοποιήθηκε κάποιο καλώδιο για να ανέβει η εικόνα στην οθόνη και οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ερευνούν τα βίντεο για να δουν πώς το κατάφερε.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας επιβάτης πρόλαβε να απαθανατίσει το «φλογερό» στιγμιότυπο με κινητό τηλέφωνο και η φωτογραφία κυκλοφόρησε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ώσπου κατέληξε στο σάιτ eirinika.gr με την εξής υποσημείωση: «Στις 18.44 ένας καλός φίλος με παίρνει τηλέφωνο και ταυτόχρονα μου στέλνει τη φωτογραφία που βλέπετε. Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ, δεν είναι φωτοσοπαρισμένο. Είναι σκληρό πορνό, που έπαιζε στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού»!

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ευθύνεται χάκερ που έχει ταυτοποιηθεί

Το περιστατικό επιβεβαίωσε τελικά (χθες βράδυ) και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αποδίδοντάς το σε κάποιον νεαρό χάκερ, τα ηλεκτρονικά ίχνη του οποίου μάλιστα έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της: «Το πιθανότερο σενάριο είναι να ανέβασε εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) για μερικά δευτερόλεπτα σε μία και μόνο οθόνη του σταθμού και όχι βίντεο παράνομου υλικού, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media), για να κάνει κάποιου είδους φάρσα (troll, viral κ.λπ.). Σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ούτε έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από επιβάτες ή προσωπικό των σταθμών».


 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...