Ιταλίδες εκπαιδεύονται για «θεραπεύτριες του σεξ»

Ονειρό τους είναι να γίνουν σαν την Ελεν Χαντ στην ταινία «Μαθήματα ενηλικίωσης» και να βοηθήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες να ανακαλύψουν το σεξ.

Ονειρό τους είναι να γίνουν σαν την Ελεν Χαντ στην ταινία «Μαθήματα ενηλικίωσης» και να βοηθήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες να ανακαλύψουν το σεξ. Τριάντα υποψήφιες από ολόκληρη την Ιταλία ετοιμάζονται να ξεκινήσουν σειρά μαθημάτων για να γίνουν love givers, θεραπεύτριες του σεξ δηλαδή, όπως έχουν ήδη κάνει άλλες γυναίκες στο παρελθόν.

Επιλέχθηκαν με βάση τις σπουδές τους, αλλά και τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν. Μαθήματα θα παραδώσουν στη Ρώμη γιατροί, ψυχολόγοι, σεξολόγοι και δύο Ελβετοί, που ήταν αυτοί που εισήγαγαν πρώτοι στην Ιταλία τη φιγούρα των love givers. Θα τις μάθουν πώς να βοηθήσουν τα ΑμεΑ να εξερευνήσουν το σώμα τους και θα τους προσφέρουν ερωτική απόλαυση για πρώτη φορά στη ζωή τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνουν σεξ μαζί τους, καθώς οι σεξουαλικές επαφές επιτρέπεται να φτάσουν το πολύ μέχρι τον αυνανισμό.

Σημαντική προσφορά

Η Αννα είναι μια από τις υποψήφιες. Οπως δήλωσε στον ιταλικό Τύπο, είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής της Βενετίας, με master στη βιοηθική στο πανεπιστήμιο της Πάντοβα και το κάνει γιατί το θεωρεί σημαντική κοινωνική προσφορά. Είναι παντρεμένη και ο άντρας της στηρίζει την επιλογή της. Ωστόσο απορρίπτει μετά βδελυγμίας τον όρο «πόρνη», καθώς -όπως λέει- δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές, τα όρια μέχρι τα οποία μπορεί να φτάσει είναι αυστηρά και δεν ξεπερνιούνται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ