Το λάθος (μας) για τον Γιάννη Πλούταρχο

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να αποκαταστήσουμε την τιμή, την υπόληψη και τη φήμη ως καλλιτέχνη, ανθρώπου και οικογενειάρχη, του Ιωάννη Πλούταρχου,

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να αποκαταστήσουμε την τιμή, την υπόληψη και τη φήμη ως καλλιτέχνη, ανθρώπου και οικογενειάρχη, του Ιωάννη Πλούταρχου, γιατί εκ παραδρομής και εξ εσφαλμένης πληροφόρησης στο φύλλο της εφημερίδας μας του Σαββατοκύριακου 15-16/11/2014 αναφέρθηκε ότι ο γνωστός καλλιτέχνης απαίτησε ποσό 1.000.000 ευρώ από την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, για δήθεν παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσέγγιση των τουριστών.

Ολα τα ανωτέρω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πέσαμε θύμα εσφαλμένης πληροφόρησης και πρέπει να επισημάνουμε ότι τιμούμε τον Γιάννη Πλούταρχο για την εν γένει στάση του στη δημόσια και την ιδιωτική ζωή του τόπου, χωρίς να δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα επιλήψιμης συμπεριφοράς, τουναντίον, μάλιστα, αποτελεί πρότυπο ήθους καλλιτέχνη και πολίτη».

Καμία πρόθεση από πλευράς της εφημερίδας δεν υπήρξε να θίξει τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Γι’ αυτό και του ζητούμε μια μεγάλη συγγνώμη!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ