Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για σεξ σε webcam

Ζευγάρια παραδέχτηκαν σε βρετανική εκπομπή ότι κερδίζουν εξαφήφια ποσά από αγνώστους που παρακολουθούν τις online περιπτύξεις τους

Ζευγάρια παραδέχτηκαν σε βρετανική εκπομπή ότι κερδίζουν εξαφήφια ποσά από αγνώστους που παρακολουθούν τις online περιπτύξεις τους

Τέσσερα νεαρά ζευγάρια της «διπλανής πόρτας» παραδέχτηκαν ότι άγνωστοι τα πληρώνουν για να κάνουν σεξ μπροστά σε webcam. Αλλοι είναι νιόπαντροι, άλλοι μόλις απέκτησαν το πρώτο παιδί, πάντως δεν σκέφτονται καν να σταματήσουν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ούτε η φυλακή κατάφερε να εμποδίσει ένα από αυτά τα ζευγάρια να συνεχίσει τις καυτές διαδικτυακές εμφανίσεις. Ολοι τους εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Sex Diaries» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 4 και περιέγραψαν την εμπειρία τους στη βιομηχανία ζωντανού ερασιτεχνικού πορνό.

Η Εμα και ο Εντι από το Φοίνιξ της Αριζόνας μεταδίδουν ζωντανά τις περιπτύξεις τους τα τελευταία τρία χρόνια. Υπερηφανεύονται ότι δεν έχουν αναστολές και κάνουν σεξ σε κάθε μέρος του σπιτιού. Αρέσουν τόσο πολύ, ώστε έφτασαν να κερδίζουν μέχρι και εξαψήφιο ποσό κάθε μήνα. Ακόμη κι όταν ο Εντι μπήκε στη φυλακή, επειδή ήταν παράνομος μετανάστης, Εμα συνέχισε τη δουλειά προκειμένου να μην πέσουν τα έσοδα η προσλαμβάνοντας για παρτενέρ την καλύτερη φίλη της. Τώρα κάνουν οκτώ σόου την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα και δεν έχουν πρόθεση να σταματήσουν, παρότι, όπως είπε η ίδια, έχει συχνές μολύνσεις από βακτήρια, εξαιτίας του υπερβολικά συχνού σεξ.

Τους παρακολουθούν παντρεμένοι

Ούτε ο ερχομός του πρώτου παιδιού τους στάθηκε ικανός να κάνει την Κίτι και τον Μοζέ από τα δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας να κλείσουν την webcam. «Θα συνεχίσουμε» είπε η Κίτι συμπληρώνοντας ότι ίσως σταματήσουν σε λίγα χρόνια, καθώς βγάζουν γύρω στα 350 ευρώ την εβδομάδα. Τους παρακολουθούν κυρίως παντρεμένοι που δεν είναι ευχαριστημένοι με τη σεξουαλική ζωή τους, γιατί, όπως λένε, είναι «αυθεντικό ζευγάρι».

Η Αρι και ο Γκλεν είχαν μόλις παντρευτεί όταν μίλησαν πρώτη φορά στην εκπομπή. Το διαδικτυακό σεξ όμως δεν τους έφερε τύχη. Στην αρχή η «δουλειά» άρεσε πολύ στην Αρι, που πίστευε ότι θα έκανε καλό στη σεξουαλική ζωή τους.

aa 3

Ξεκίνησαν από περιέργεια για να δουν πώς είναι και έφτασαν να έχουν μέχρι και 4.000 άτομα μέσα σε μια νύχτα. Εξι μήνες αργότερα όμως χώρισαν, με την Αρι να λέει ότι είχε γίνει αγγαρεία και τον Γκλεν να ζει σε τροχόσπιτο.

Τέλος, η Εϊντζελ και ο Ντάγκον είχαν διαφορετική προσέγγιση. Εκτός από το σεξ, ανεβάζουν βίντεο που δείχνουν εκείνον να σκουπίζει με ηλεκτρική σκούπα ή να πλένεται και, όπως είπε, είναι τα πιο δημοφιλή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...