Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΚΡΙΟΣ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε. Το ένστικτο και το ψυχικό σας σθένος σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣΑλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε πράγματα που ξέρετε ότι δεν έχουν αξία. Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙΣυνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Τα επαγγελματικά σχέδια δεν σας επιτρέπουν να έχετε πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο. Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις προσωπικές ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΟι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι ή και ανίκανοι να αφομοιώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες. Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια επαγγελματική συνεργασία για το μέλλον.

ΛΕΩΝΜην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας. Ισως οι άλλοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες, ώστε να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν. Μην πτοηθείτε ή αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΜην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας. Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας. Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός τομέας θα παρουσιάζει στασιμότητα.

ΖΥΓΟΣΕπιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, μια και τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε έως τώρα. Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΠερίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Ισως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας. Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με τον ρομαντισμό σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και κοινωνικό μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΜη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις χωρίς να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας από συνεργάτες και συγγενείς.

ΙΧΘΥΕΣ:  Δεχτείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...