Η Πάλη στην ΑΘΗΝΑ ….. ξανά!!!

Για άλλη μια φορά το Grande Secreto Media Group , βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων και υποστηρίζει την μεγάλη διοργάνωση Πάλης που θα γίνει στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου από 13 έως 18 Οκτωβρίου.

Για άλλη μια φορά το Grande Secreto Media Group , βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων και υποστηρίζει την μεγάλη διοργάνωση Πάλης που θα γίνει στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου από 13 έως 18 Οκτωβρίου.
Οι κορυφαίοι παλαιστές του παρελθόντος έχουν δώσει ραντεβού στο μεγαλύτερο Πρωτάθλημα πάλης βετεράνων. Οι, μέχρι τώρα, συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 600.

Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθούν και Έλληνες παλαιστές, οι οποίοι τα περασμένα χρόνια είχαν διακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στις συμμετοχές ξεχωρίζει το όνομα του Αρτιόμ Κιουρεγκιάν, ο οποίος, ύστερα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, θα παλέψει και πάλι μπροστά στο ελληνικό κοινό σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Ο Αρτιόμ Κιουρεγκιάν ήταν 3ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στα 55κ. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων και, μάλιστα, στην Αθήνα. Έχω μάθει ότι θα έρθουν πολλοί καλοί παλαιστές, κάποιους από τους οποίους τους είχα αντιπάλους και στο παρελθόν. Ανυπομονώ πότε θα αρχίσουν οι αγώνες”, τόνισε ο Ολυμπιονίκης.

Βλέπουμε ότι για ακόμη μία φορά η Ελλάδα είναι το κέντρο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού . Ακόμα και τις δύσκολες , οικονομικά , μέρες που διανύει δεν παύει να θυμάται και να αναβιώνει τα ιδανικά που την έκαναν παγκοσμίως γνωστή , δίνοντας τα φώτα και στους άλλους πολιτισμούς να εξελιχθούν .

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης βετεράνων έχουν, μέχρι τώρα, δηλώσει συμμετοχή παλαιστές από 36 χώρες.

Η ελληνική ομάδα Ελληνορωμαϊκής πάλης:
58 κ.: Νικόλαος Τσιακάρας, Στυλιανός Κεβρεκίδης, Αρτιόμ Κιουρεγκιάν
69 κ.: Αλέξανδρος Δαλικώνης, Βιάτσεσλαβ Γιάλι, Βασίλειος Μπούκης, Δημήτριος Χριστόφορος, Ιωάννης Βαλασάκης, Χαράλαμπος Καλτουρουμίδης, Χρήστος Γκίκας,
76 κ.: Γεώργιος Παπαγεωργίου, Εμμανουήλ Καραβάνος, Βασίλειος Σπανουδάκης, Κωνσταντίνος Σακελλαρίδης,
85 κ.: Κυριάκος Μπογιατζής, Παράσχος Δεσκουλίδης, Παύλος Σερδαρίδης, Νικόλαος Μπονατάκης, Πραξιτέλης Βασιλακόπουλος
97 κ.: Λεωνίδας Μανταδάκης
130 κ.: Χαράλαμπος Καλτσίδης

Η ελληνική ομάδα Ελεύθερης πάλης:

63 κ.: Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, Αρθούρος Καλπατσανίδης
69 κ.: Ανδρέας Ράλλης, Γκρέγκορι Σον Τανσέι
76 κ.: Εμμανουήλ Καραβάνος, Ιωάννης Αθανασιάδης, Γεώργιος Βασιλειάδης, Βαλέριος Κογουασβίλι
85 κ.: Κυριάκος Μπογιατζής, Παράσχος Δεσκουλίδης, Παύλος Σερδαρίδης, Νικόλαος Μπονατάκης, Παύλος Κορωνίδης, Δημήτριος Αθανασιάδης, Φίλιππος Σιδέρης, Φίλιππος Μαρκάκης
130 κ.: Αναστάσιος Αλεξανδρίδης, Γεώργιος Πολυχρονίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ