ΑΕΡΟΜΠΙΚ ΚΑΤΑ ΥΠΝΗΛΙΑΣ

Αν δυσκολεύεστε να παραμείνετε ξύπνιοι στη δουλειά, παρά τον καλό νυχτερινό ύπνο, τότε ένα καθημερινό μάθημα αερόμπικ ίσως να είναι η λύση του προβλήματός σας

Αν δυσκολεύεστε να παραμείνετε ξύπνιοι στη δουλειά, παρά τον καλό νυχτερινό ύπνο, τότε ένα καθημερινό μάθημα αερόμπικ ίσως να είναι η λύση του προβλήματός σας. Σύμφωνα με νέα έρευνα, εκτός από καλή φυσική κατάσταση, γράμμωση και ευεξία, η άσκηση μπορεί να καταπολεμήσει ακόμη και την υπερβολική υπνηλία.

Ερευνητές του University of Texas Southwestern Medical Center στις ΗΠΑ, μελετώντας ασθενείς με υπερυπνία, πάθηση που χαρακτηρίζεται από πολύωρο νυχτερινό ύπνο, σε συνδυασμό με αυξημένη υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, διαπίστωσαν ότι η γυμναστική μειώνει τα επίπεδα δύο πρωτεϊνών, που με τη σειρά τους μειώνουν την υπερβολική υπνηλία.

Στο πλαίσιο της έρευνας μελετήθηκε η επίδραση της αερόβιας άσκησης, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και άλλα είδη γυμναστικής.

* EASTAR Ποιοτική Αθλητική Διατροφή

Τι είναι πρωτεΐνη EASTAR;

Οι πρωτεΐνες είναι μεγάλες ενώσεις που παρασκευάζονται με τον συνδυασμό μικρότερων αμινοξέων. Στη διατροφή είναι γνωστές ως μακροθρεπτικά συστατικά και δίνουν ενέργεια στο σώμα μας. Κάθε γραμμάριο πρωτεΐνης περιέχει 4 θερμίδες.

Υπάρχουν 20 αμινοξέα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πρωτεΐνης. Οι πρωτεΐνες που δεν έχουν και τα 20 αμινοξέα ονομάζονται ελλιπείς. Οι πηγές πρωτεΐνης που περιέχουν και τα 20 αμινοξέα ονομάζονται πλήρεις. Επιλέγοντας λοιπόν τις πλήρεις θα εξασφαλίσετε όλα τα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

Ορισμένα αμινοξέα μπορούν να παραχθούν στο σώμα και δεν είναι τόσο απαραίτητα για τη διατροφή μας. Τα αμινοξέα που δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό μας όμως, θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή μας.

Ψάξαμε στη αγορά και βρήκαμε την καλύτερη φυσική 100% WHEY PROTEIN (πρωτεΐνη ορού γάλακτος άμεσης απορρόφησης) η οποία μάλιστα παράγεται στην Ελλάδα από την EASTAR. Κυκλοφορεί σε περιεκτικότητες 80% & 92% με ή χωρίς υδατάνθρακες σε απίστευτες γεύσεις ώστε να φτιάχνετε smoothies και ενεργειακά ποτά για ενδυνάμωση / αποκατάσταση μυών/ γράμμωση / μυικό όγκο / έλεγχο βάρους. Μπείτε στο site της εταιρίας, www.eastar.gr   εκμεταλευτείτε τις εξαιρετικά καλές τιμές της σε σχέση με την άριστη ποιότητα της. www.eastar.gr   

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ