Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Porsche: Δεν φταίμε για τον θάνατο του Πολ Γουόκερ

Στον επικίνδυνο τρόπο οδήγησης του σταρ των ταινιών «Fast & Furious» Πολ Γουόκερ αποδίδει με δημόσια τοποθέτησή της η Porsche το δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να καεί ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τον συνοδηγό του και φίλο του Ρότζερ Ρόντας.

Στον επικίνδυνο τρόπο οδήγησης του σταρ των ταινιών «Fast & Furious» Πολ Γουόκερ αποδίδει με δημόσια τοποθέτησή της η Porsche το δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να καεί ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τον συνοδηγό του και φίλο του Ρότζερ Ρόντας

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μέσω δηλώσεων στο CNN απάντησε στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της την προηγούμενη Δευτέρα η 16χρονη κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού, Μίντοου (φωτό), η οποία έκανε λόγο για ελαττώματα στον σχεδιασμό του 2005 Carrera GT που οδηγούσε ο πατέρας της, τα οποία συνέβαλαν στον θάνατό του το 2013.

Συγκεκριμένα, στην αγωγή αναφέρεται ότι ο Γουόκερ δεν σκοτώθηκε από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε μια τσιμεντένια κολόνα και δύο δένδρα και ότι ήταν ζωντανός όταν το όχημα πήρε φωτιά. Οι δικηγόροι της Μίντοου υποστηρίζουν ότι η ζώνη ασφαλείας του ηθοποιού «έσπρωξε απότομα τον κορμό του με δύναμη χιλιάδων κιλών και έτσι έσπασε τα πλευρά και τη λεκάνη του».«Οπως έχουμε πει και στο παρελθόν, μας θλίβει οποιοδήποτε ατύχημα στο οποίο ενέχεται αυτοκίνητο Porsche και οδηγεί στον τραυματισμό κάποιου, αλλά πιστεύουμε ότι οι εκθέσεις των Αρχών σε αυτήν την περίπτωση δείχνουν ξεκάθαρα ότι το τραγικό δυστύχημα οφείλεται στην επικίνδυνη οδήγηση και την υπερβολική ταχύτητα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας στο CNN.

Ωστόσο οι πραγματογνώμονες που επικαλείται στην αγωγή η πλευρά της κόρης του Γουόκερ επιμένουν ότι το μοντέλο Carrera GT έχει «πλούσιο ιστορικό αστάθειας και θέματα ελέγχου», τα οποία η Porsche θα μπορούσε να επιλύσει εύκολα με την εγκατάσταση ενός συστήματος διαχείρισης σταθερότητας, που αποτελεί βασικό εξοπλισμό άλλων μοντέλων της.

Τέλος, αναφέρουν ότι η τοποθέτηση των συστημάτων καυσίμου στο αυτοκίνητο συνέβαλε στη φωτιά που ξέσπασε και η οποία, όπως υποστηρίζει η πλευρά της κόρης του ηθοποιού, ευθύνεται τελικά για τον θάνατό του. «Ο Πολ Γουόκερ εισέπνευσε ενώ η Porsche Carrera GT καιγόταν, καθώς βρέθηκε αιθάλη στην τραχεία του» αναφέρει χαρακτηριστικά η αγωγή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...