Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ »

«ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ» ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ KAI ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ» ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

«ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ» ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ KAI ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ» ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ο ευρωπαϊκός θρίαμβος επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούσε μέχρι χθες το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στις τάξεις του Ολυμπιακού.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Πλέον όμως άπαντες στο λιμάνι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο μεθαυριανό ντέρμπι (20.30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ιντέγιε Μπράουν, που υπέστη ήπιο οίδημα στους οπίσθιους μηρι- αίους στο παιχνίδι με την Αρσεναλ, πραγματοποιεί αγώνα δρόμου να προλάβει τη μάχη, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα, ακόμη και αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή, σκέφτεται να μη ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στο να δώσει φανέλα βασικού στον Αλφρεντ Φινμπόγκασον. Εξάλλου, ο Ισλανδός φορ, που πέτυχε το νικητήριο γκολ (3-2) των «ερυθρολεύκων» επί των «κανονιέρηδων», έχει ανέβει ψυχολογικά. «Τώρα δεν έχω πίεση, ούτε προσπαθώ να κά- «σκαρφάλωσε» η ομάδα του Πειραιά, αφήνοντας πίσω της τη Μίλαν (22η με 65.321β.).

Στο μεταξύ, άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου ξεκαθάρισαν πως ουδέποτε τέθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ ζήτημα μαύρων περιβραχιόνιων, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων από το αυτοκινητικό δυστύχημα των Τεμπών, στο οποίο έχασαν (άδικα) τη ζωή τους έξι φίλοι του «Δικεφάλου» κατά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη μετά από ματς με τον Παναθηναϊκό. στην Αρσεναλ δεν βάζουν παίκτες να αμύνονται στα όρια της περιοχής». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Φορτούνης, που, εκτός από την ασίστ, σκόραρε (με τη βοήθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα από εκτέλεση κόρνερ), συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11άδα της 2ης Αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Παράλληλα, στην 21η θέση (66.420β.) της βαθμολογίας της UEFA νω κάτι το διαφορετικό.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σκοράρω στο πρώτο μου ματς, στο Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτό το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο. Τώρα μένει να σκοράρω και στη Σούπερ Λίγκα» δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός στον «Guardian», προσθέτοντας για το «διπλό» στο «Εμιρεϊτς» και τη φάση του πρώτου γκολ (κόρνερ του Φορτούνη και σουτ του Πάρντο) πως «την είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση, γιατί γνωρίζαμε ότι στην Αρσεναλ δεν βάζουν παίκτες να αμύνονται στα όρια της περιοχής».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Φορτούνης, που, εκτός από την ασίστ, σκόραρε (με τη βοήθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα από εκτέλεση κόρνερ), συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11άδα της 2ης Αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσά-
μπιονς Λιγκ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Παράλληλα, στην 21η θέση (66.420β.) της βαθμολογίας της UEFA «σκαρφάλωσε» η ομάδα του Πειραιά, αφήνοντας πίσω της τη Μίλαν (22η με 65.321β.). Στο μεταξύ, άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου ξεκαθάρισαν πως ουδέποτε τέθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ ζήτημα μαύρων περιβραχιόνιων, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων από το αυτοκινητικό δυστύχημα των Τεμπών, στο οποίο έχασαν (άδικα) τη ζωή τους έξι φίλοι του «Δικεφάλου» κατά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη μετά από ματς με τον Παναθηναϊκό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...