Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, βοηθώντας στην κοινωνική εξέλιξή σας. Είναι μια…

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις. Φροντίστε εργασιακά θέματα που έχουν προκύψει εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, ίσως οι συνθήκες γίνουν πιο δύσκολες απ’ ό,τι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει μια απόσταση. Αποκτήστε σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεών σας. Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις δημιουργεί επαφές με ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ισως διαπιστώσετε ότι ορισμένες πεποιθήσεις σας είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Ενισχύεται σημαντικά η αισιοδοξία σας αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι. Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι και δεχτείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί. Θα υπάρχει αρκετή δόση άμιλλας και ανταγωνισμού. Ισορροπήστε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια και μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους. Οι επιτυχίες που θα έχετε -μικρές ή μεγάλες- θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, βοηθώντας στην κοινωνική εξέλιξή σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εκφράστε τον ψυχικό δυναμισμό σας σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε διαδικασία θετικών σκέψεων. Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του με τρυφερότητα και αγάπη. Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε υπό τον έλεγχό σας. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας, διότι θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...